Khamis, 14 Julai 2016

KALUNG MERAK























Daya penyejuk, penarik dan pengasehan umum, mampu menaikkan aura , ia adalah asma isian baharu yang Tok sediakan, lagi lama brg dalam simpanan, lagi la asyik dok isi je lepas solat.

Asma isiannya ialah Penglimunan dari marabahaya, insyaAllah tuan-tuan..

 Cara guna :

Apabila perlu :

" Ya Allah aku mohon di selindungkan dari manusia manusia zalim "

Lagi bagus kalau boleh baca ayat 9 dalam Surah Yassin sekali




Kod Produk : L.MERAK 12716
Bentuk : Kalung / Rantai
MAHAR : RM 60

16 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Wah!!tahniah tuan barang rare nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam tak sesuai pula kalau sy pakai kalung nie ayah..huhu..

      Padam
    2. Masih bujang lg tok..hehehe..

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Lock L-MERAK 1A..utk mak sy..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment done..detail dah whatsapp pd Mr.Baz..

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  6. Balasan
    1. salam tok , payment done , detail dah bagi kat system tok

      Padam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami