Khamis, 28 Julai 2016

GELIGA URAT NAGA (LOCK DEPOSIT DILARANG)






Ini item special.. maaf lah kalau minggu ni macam kureng barang best, maklumlah tok baru balik dari kemboja.. kat sana pun x ada masa nak melilau cari batu, bila dah mencari dan jumpa, mahal pula... sana batu mahal seh... macam ni baik tok dok rumah saja, ada juga batu terdekat umah lama blakang umah tok ni.. 

Sesiapa nak menuntut ilmu ular sawa mai la sini, tok bawakan bertapa belakang tu aje... dalam tu ada sekoq ulaq sawa besar betis tok ni... anda bertapa, dia ngap anda, maka jadi la ular sawa tu pulak dok bertapa, menjelmalah anda menjadi ular sawa, entah ular entah habuan, wallahualam.. tapi untuk yang dah hebat2 tu.. mai la try sedas.. 

Item ini ialah Urat naga, mai dah nama lagu tu , bukan tok nak memandai mandai.. kelebihan ialah menghantar bisa kepada orang yang di tuju...

Caranya ialah dengan memegang sekeping gambar, batu ini di pakai macam biasa.. tapi jangan ada cincin lain di jari, khas ia sahaja di pakai. Usapkan geliga ini sambil memandang mata mangsa di dalam gambar..

Tok nak pesan.. kalau nak buat, biar lah patut... org ceroboh umah kita dan buat onar ke anak dara kita ke.. org kata.. buat benda tu biar boleh berjawab kat masyar kelak.. yang jawab tu ialah tangan, kaki, sakis pokok kayu, batu dan bata. 

Cara penjagaan tiada, ia alami.. 


Kod Produk : GUNAGA 26716
Bentuk : Urat Bisa naga
MAHAR : RM 400.25

Maaf maharnya.. tok takut di beli budak sekolah atau remaja tak cukul akil

28 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Unlock kepada tuan azuan imran..bajet tk lepas kerana geliga dewa jin paling di utamakan..yg dikejar tk dapat yg dikendong berciciran..kipidap!!

      Padam
    3. Unlock kepada tuan azuan imran..bajet tk lepas kerana geliga dewa jin paling di utamakan..yg dikejar tk dapat yg dikendong berciciran..kipidap!!

      Padam
    4. Minta maaf...saya unlock...minta maaf sangat2...rasa takut nk memiliki item ni...

      Padam
    5. Mahar geliga dua alam tn.. Kasi kuat semangat tu.
      Yakin pd Allah sentiasa ada dgn kita. Dlm diri kita pun ada Allah. :)

      Padam
    6. Cantik dah ilmu yakin tuan Tora. 👍👍😊😊

      Padam
    7. Uikk tok ayah. Xde la.. Sy ckp je pandai.. Nk bg semangat kat tn Azuan. ;)

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Kalau ada rezeki insyaallah ia habuan ayah..kalau tkde ayah akan lepaskan pada sesiapa yg berkenan..

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Ada lagi tuan, item lain.. kalau nak wassup tok saja item rare, sebab semua item ada jadual dan mereka beratur untuk di publishkan bila sampai gilirannya 0196046861

      Padam
    2. "Kawtim belakang"tuan..byk item yg lebih rare lagi..

      Padam
    3. "Kawtim belakang"tuan..byk item yg lebih rare lagi..

      Padam
  6. Hyper super king rare sape lagi kalau bukan ayah yg punya haha super duper king rare mmg ayah ler dapat bagui tahniah barang rare.arhhh melepas aku.

    BalasPadam
  7. Hahaha!!yg tu dulu tuan "mungkin"sekarang tinggal nama jer.....

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami