Isnin, 25 Julai 2016

MANI GAJAH GUNUNG TEBU

























Mani gajah gunung tebu, dari kalangan Mani Gajah Super.. 

Namun yang ini ialah perolehan alam Bunian dan di berikan kepada Abg Megat sebagai penjaga Bilik Khazanah di sana, Alhamdulillah. 

Sapa tu hari tanya Mana dia mani gajah Super, ni ha barangnya dah sampai, jenuh tau  tok drive ke setiu nu semata mata nak amik benda ni saja.. nak amik banyak takut tak habis, amik sikit.. kira kira.. untung ni lepas minyak, makan minum dan penginapan tok saja,, 

Padia kelebihannya?.....Malas la nak citer hahaa.. GB dah menglamerkan mani gajah seluruh Malaysia dan budak sekolah menengah pun tau apa benda ni.. lagi mau tanya ka. ?


Kod Produk : MGGT 24716
Bentuk : MGS
MAHAR : RM 300

Anda boleh agak kenapa yang ni murah.. boleh x?.. ades.. sebab ni mari gunung tebu.. yang dulu tu sekutu, tok kena bayar mahai gak nak amik tu. 


10 ulasan:

  1. Cara pakai dan pantang macam mane tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Benda alami tiada pantangan tuan silakan pakai sahaja

      Padam
    2. Kalau tidak dipakai tapi hanya simpan di dlm kocek boleh tak tok?

      Padam
    3. jenis ni boleh, tapi lagi kuat jika di pakai

      Padam
  2. Geliga bersifat alami tkde pantang larangnya tuan..cuma jgan di bawa ke tandas dan melawat orang meninggal dunia tk salah ayah la..

    BalasPadam
  3. Geliga bersifat alami tkde pantang larangnya tuan..cuma jgan di bawa ke tandas dan melawat orang meninggal dunia tk salah ayah la..

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami