Selasa, 26 Julai 2016

GELIGA TOK HITAM








Geliga Tok Hitam Kawasan Jerung.. Di perolehi di Kawasan Rumah Burung Jalan Jerung-wakaf tapai

Biar pun dekat, agak jarang tok berjumpa dengannya kini 

Item ini di gunakan di dalam perisai sihir dan penaik aura diri .. 2 dalam 1.


Tok x nak bercakap panjang, di post pagi tadi dah panjang jela dah bercakap. hehe

Cuma tok nak pesan, jangan la layan sangat peniaga macam tok ni.. cakap banyak baru anda nak beli, cakap tak banyak anda tak nak beli... masalahnya tok jual buku cerita ke?


Kod Produk : GTHITAM 24716
Bentuk : Geliga Tok Hitam
MAHAR : RM 70.25


2 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami