Selasa, 19 Julai 2016

GELIGA MATA JIN




























Alhamdulillah Geliga Mata Jin Edisi 2.. nak dapat edisi 2 ni memang susah, tok tunggu 4 tahun bagi mendapatkannya. 

Kegunaan?.. bagi membantu nikmat kasyaf, malah jenis ini jika di genggam baik sedang memandu atau melakukan kerja, mudah mendapat vision ..... manusia biasa pun terkadang mendapat vision secara tiba tiba, itu semulajadi kerana semua manusia azalinya memang sudah kasyaf sejak di lahirkan.. bila mai besar sahaja jadi tak kasyaf, ada sebabnya... dan nak kikis penyebabnya tu memang susah Ya Rabbi. 

Jenis ini di simpan sahaja di dalam kocek atau sarung kain yang anda buat dan simpan di dalam kocek seluar atau di jadikan batu cincin, mana mana sahaja asalkan tidak hilang.. kalau buat batu cincin khuatir hilang pula

Tok memperolehinya melalui perolehan  GP lepas.. dah alang alang sekalikan sahaja lah senang. Rasanya semua orang sudah memperolehi GP mereka dan tok harap mereka faham, bab kelebihan ini adalah rahsia, tok pun tak tahu apa masalah anda semua, masalah suami isteri ke, masalah dalam kelambu ke, masalah dengan masyarakat ke, masalah dengan mahkamah ke, Masalah dengan anak anak dan isteri ke.. itu personal dan memang tok tak tahu dan tidak ingin untuk tahu apa masalah Dalam kain anda . Jadi Yakini kepada Allah dan insyallah Asbabnya akan membantu anda meringan dan mengatasi masalah tersebut

Pemilik Item di atas tidak di benarkan berbuat maksiat , melakukan kemungkaran di dalam Islam dan paling penting Tidak Melakukan hal hal kemungkaran ini kerana Barang di atas kecuali kerana Allah Semata


Kod Produk : GMJIN 17716
Bentuk : Geliga Mata Jin
MAHAR : RM 250.25

12 ulasan:

  1. Balasan
    1. Klu ad nak lepaskan item ni,sy sudi utk lock..lock menunggu 😎

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. Assalam tok..nak tnya..andai nya kite ter'melakukan kemungkaran..adakah geliga ni akan hilang dri simpanan atau khasiat nya hilang???

    BalasPadam
  3. Hu3
    Item yg ditunggu2 melepas juga akhirnya

    BalasPadam
  4. Brg baik. Sja nk kongsi nk pantau ank yg keluar mlam, niat dan sbut nama ank, dan pejam mata, akan nampak mcam tgok TV, klau gelap ja,, plug x pasang lagi, atau swith x on. 😊😊

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Insyallah ada lagi. 017259540. Kalau mr baz cakap xda surruh dia call tok. Ada tok simpan dalam peti elak radiasi

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami