Rabu, 13 Julai 2016

BERTAP KUNING DIRAJA




























Ni Bertap di raja kerana ia bewarna kuning dan akan terus menjadi kuning, kuning kain , bukan kuning emas ya...

Ibu dia ada 3..minta maaf . tok x jual.. sebab jenis bertap Bulu kasar macam ni... Bertap Kuning emas atau cindai Kuning ni la orang susah nak jual , susah nak cari dan tak semua owner ada bertap cindai kuning ini. 

Kegunaan jenis ini sesuai bagi : 

Pemimpin atasan

Pegawai ada anak buah

Kenaikan Pangkat

Memutarbalikkan sihir

Kemuliaan dan derajat dengan izin Allah

Jika ada yang berniat jahat, akan tersungkur dengan sendirinya


Banyak Lagi khasiat lain, biar lah menjadi rahsia yang hanya Allah yang mengetahuinya 

Tok ada 4 biji anak dia, ni pun tok masukkan 2 sahaja, tapi tok still harap x da sapa beli atau mahar. 
So tok boleh simpan terus bersama ibunya


Kod Produk : BKD 12716
Bentuk : Bertap Kuning Raja
MAHAR : RM 700

RM 500




11 ulasan:

  1. salam tok, nak tanya bertap yg sy mahar pada tahun sampai sekarang saiz dia sama je, ke memang dia lambat membesar atau penjaggan sy silap

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang lambat, hak ni sebaya tuan punya la

      Padam
  2. Tahniah tuan2.. xsemua orang tau akan kewujudan bertap.. hehe

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami