Ahad, 31 Julai 2016

FEROZ PUTIH






Feroz putih... macam cincin tok pakai... 

Nak mahar murah murah sahaja memandangkan tok ada Rawnya kini alhamdulillah.. kalau nak jual balik, silakan 


Feroz iran Putih... Antara jenis mahal..bukan jenis murah.. jangan tanya peniaga melayu, kalau peniaga melayu dia akan sebut feroz yang kaler biru atau hijau tu... p kedai nasi arab atau kedai pakistan , tanya kan kepada terutama warga Sudan, Iran atau Pakistan... Totally kalau dia international dia akan cakap Very expensive in my country...

Kat tempat dia pun dah mahai dah...

Kalau anda di JB, anda boleh ke kedai nasi arab depan LHDN tampoi tu, LHDN belah Kanan, Ke depan sikit dia belah kiri... Tanyakan Org Iran di sana. 

Tok ada 2 biji dan enggan di jual , dan pada mulanya Tok memperolehi dari sekutu tok di Johor Bahru pada Nilai Rm 700 Siap cincin Bagai RM 1400. 

Ia hanya tok pakai kalau nak berdepan org besar besar yang banyak duit.. lagi besar lagi rasa tak ralat nak dok depan depa... bukan sekadar zamrud... zamrud maybe dah biasa. Feroz iran..insyallah luar biasa, Jarang di jumpai kedai jualnya... 

Dalam ni Insyallah tok nak berkongsi kepada semua orang pada nilai Ter-ngam di dalam dunia, kalau anda beli di Platform antarabangsa sekalipun  ia masih mahal insyallah. 


Kegunaan?..

Banyak kegunaan di dalam urusan meneutralkan keadaan , membantu anda di dalam keadaan yang sempit, umpamanya situasi tegang yang tertuju kepada anda, insyallah suasana akan dapat di kawal dan anda mampu tersenyum kemudiannya. 

Itu apa yang tok nampak.. tok sendiri... kalau kelebihan lain tok tak jamin.. benda ni tok pakai dah lama, yang pertama tok buat dulu ialah pada tahun 2013 dan biasa, benda bisa ( baguih ) kita cuba dulu, agak berbisa baru tok berani keluarkan di sini, lebih kurang macam berani la nak syorkan anda pakai... 

Barang?...

Insyallah banyak, kita mampu mendapatkan lebih dari 5000 biji, jika anda inginkan lagi sila wassup Mr Bazz 0178259540 insyallah dia akan uruskan


Kod Produk : FEROZ P 30716
Bentuk : Feroz
MAHAR : RM 30 


22 ulasan:

  1. Yang ayah nk tempah saiz 4cm tkda respon tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. takda respon mcm mana?

      Dah wassup Mr baz ka ayah, rasanya dia lupa tu, takpa esok tok suruh dia buatkan

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ye btl. Ayah ade tanya sblm ni. Ingatkn ayah da pakai da.. Huhu

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Yg mcm feroz tok tu cantik kot urat dia...😍

    BalasPadam
  6. Ayah tempah sebiji cam tok punya..uratnya tu mengancam woi!!

    BalasPadam
  7. Ayah tempah sebiji cam tok punya..uratnya tu mengancam woi!!

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. Ada..stock dapur dlm 5000 biji..

      Padam
    2. Nanti sy wassap kat tn....
      Nak sebiji je tn....

      Padam
  9. Silakan tanya stock dapur pada PA tok,MR.BAZ..nombor dh tertera di headblog atas skali nuu!!

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. terima kasih puan.. tok doakan di murahkan rezeki puan sekeluarga

      Padam
    2. Tok detail hantr kt no mana satu

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami