Khamis, 28 Julai 2016

GELIGA SARANG ULAR & TAAT WALI

Assalamualaikum Wbt dan salam sejahtera

Alhamdulillah semalam tok mendapat sebuah tawaran dari seorang Peniaga batu permata terkemuka di Kuala Terengganu. Berkenaan Batu sarang Ular beliau singgah ke rumah tok dan memperjelaskan menjejaknya dari seorang sahabat yang juga pelanggan di blog ini. 

Kata beliau, batu sarang ular tidak boleh di jual pada nilai seperti yang tok maharkan, ia mampu dimaharkan RM 5000 sebiji dan beliau ingin memajukan ia di dalam pasarannya sendiri, ia termasuk juga lah batu taat wali / tok wali yang bewarna hijau itu. 

Bagi Stock sarang ular insyallah selepas ini hanya yang di dalam blog sahaj di maharkan, tiada stok dapur bagi memberikan ruang kepadanya untuk memajukan item tersebut di dalam pasaran perniagaannya sendiri. 

Geliga Sarang Ular






Taat wali Hijau

16 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ada 5 ketui raw besar ibu jari lagi. Selebihnya semalam tuan zul dah angkat bawak balik utk dia canai dan jual .nilai dia nak jual ialah rm tah la.. rezeki memasing x sama. Tok cuma tumoang rezekinya

      Padam
  2. Kalau tgk biasa org jual taat wali tu lg mahal dari batu sarang ular tok.

    Rm5000 tu raw ke tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maksud sy batu taat wali yg biasa x lekat magnet. Kalau yg lekat magnet lg la mahal harganya. Tp tu la..mcm tok kata rezeki masing2 kan. :)

      Padam
    2. Bukan tuan. Bentuk permata sudah.

      Taat wali tok semua lekat magnet tuan. Seller tu drg semalam sebab dia sendiri nak dapat susah

      Padam
    3. Kata dia lah. Tapi taat wali dan sarang ular @ fosfur tok memang mendapat sambutan luar buasa skrg di ganu

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mungkin kot ayah..tok jual utk membantu mereka yg ad msalah dlm kehidupan seharian..semoga perniagaan tok sentiasa success

      Padam
    2. Ayah yg ada masalah ni..saper nk tolong..haha

      Padam
    3. Haha sy taw msalah ayah..nak tambah lg satu kan..hehehehe jgn mara ayah..gurau 😝

      Padam
    4. Ssshhhh..janhan pecah lubang..haha!!

      Padam
  4. Terbaiklh Tok.mantap.sy doakn Tok sukses.Tok sy ada benda nk tanya lama.sy ada mimpi gi belajar ilmu dgn Tok kt umah Tok.ada apa2 makna ke cuma mainan tidur Tok.blh Tok bg pencerahan.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Tp ilmu yg sy belajar dgn Tok tk ingtlh mimpi apa

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami