Rabu, 6 Julai 2016

DISKAUN 10% 1 SYAWAL

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Sempena bulan syawal yang indah ini. Tok ingin memberikan keistimewaan di geliga bunian dan juga 1 syawal.

Semua barang yang belum dimaharkan dan sudah di lock tuan tuan akan mendapat potongan 10% dari harga asal walaupun ia sudah di dalam promosi

Ingat 1 syawal....ingat diskaun 10% untuk kesemua jenis barang yang sudah di lock anda semua

Salam syawal aidilfitri

*Diskaun sah untuk pembayaran 1 syawal sahaja (raya pertama)

20 ulasan:

  1. Alhamdulillah...semoga ALLAH murahkan lagi rezeki tok...
    Selamat menyambut aidilfitri tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama sama tuan.. yang lain tu dah sibuk makan ketupat tadi tu haha

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. tok raya kat terengganu ke tahun ni, klu kat terengganu bg alamat nanti klu jadi nak gi raya umah tok

    BalasPadam
  4. Selamat Hari Raya Tok, keluarga dan kesemua staff GB , Mr Baz
    Saya juga ingin mengambil kesempatan ini utk mengucap Selamat Hari raya kpd kesemua rakan rakan di GB

    BalasPadam
  5. Assalamulaikum tok...tasbih kiyai hj lebar dapat 10% juga ke tok??

    BalasPadam
  6. ya, kalau udah di lock, atau di grab pada hari ini tuan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok tok...terima kasih tok...selamat hari raya tok..

      Padam
  7. Taqobalallahu minna wa minkum. .
    Maaf zahir dn batin
    Selamat hari raya idul fitri tok mat.

    BalasPadam
  8. Taqobalallahu minna wa minkum. .
    Maaf zahir dn batin
    Selamat hari raya idul fitri tok mat.

    BalasPadam
  9. Uih.....diskaun 10% tu......sya xdpt ker tok...

    BalasPadam
    Balasan
    1. semua dapat , tapi di 1 syawal lah tuan, sekarang dah 3 syawal kan

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami