Khamis, 21 Julai 2016

GELIGA BUAYA







Ni last stok yg lepas..

Ini ialah Geliga Buaya Versi 2. Jujurnya kami memperolehinya semasa kami ke Johor lepas , lama dah.... sekitar 3-4 bulan lepas dan Geliga ni tok perolehinya dari Kenalan yang bekerja di Ladang buaya Telok Sengat, dia tu ...selalu bagi barang ke tok, dulu taring buaya, tak larat nak menolak... tapi benda dah orang nak bagi, amik je la. Terima kasih

Kali ini diberikan kepada tok beberapa Biji Geliga yang katanya di perolehi dari buaya paling tua di situ, usia tak silap tok lebih dari 50 tahun..mulut dok nganga ja bagi lalat cuci gigi , huhuhu, jenis ini berguna sebagai Menundukkan makhluk.... Geliga buaya ada 7 versi semuanya..haipp..ni bukan dragon ball k... tanya la mana mana pawang pun, sama ja la jawapannya, Dragon ball ada 7 semuanya, eh eh silap... geliga buaya daa.

Jenis lain belum tok jumpa, tapi kalau tok jumpa jenis kaler hitam, say gud bye la, memang x jual, sebab jenis tu ialah kebal umum.

Kod Produk : GB 20716
Bentuk : Geliga  buaya
MAHAR : RM 77.25

Ni duit tok bagi ke dia saja..tok x amik sebab dah cakap macam tu kat dia 


10 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Lock 2A ea tok..gji sy bank in k...

    BalasPadam
  3. Lock 2A ea tok..gji sy bank in k...

    BalasPadam
  4. Maaf smue...bnde trtkan dan sy xprsan...line prob time 2...mntk maaf sngat2..

    BalasPadam
  5. tok ade lagi mcm mne nk berurusan

    BalasPadam
    Balasan
    1. barang ada lagi..

      Maybank 551016691626 My Gemstone

      Kendian Whatsapp 0178259540

      Slip bayaran, nama, alamat dan kod barang ke sana


      Barang akan sampai dalam waktu 3 hari Terengganu bekerja

      Staff tok kerja 9.001m-5.00pm

      Khamis half day, Jumaat off day

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami