Selasa, 26 Julai 2016

GELIGA ULAR SAWA TASEK






Item ini di minta di berikan sebagai sedekah kepada mereka yang berkehendak, cuma di larang bagi mereka yang sudah memiliki geliga jenis Tedung Selar


18 ulasan:

  1. Balasan
    1. Kalau tuan rahmat sudi lepaskan ayah sudi menerimanya huhu...

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. Melepas la haiiii...ruginya...
    :'(

    BalasPadam
  3. Ayah dah terlampau banyak tuan rahmat ayah tuan rahmat lepaskan kat saya ok saya grab no komen

    BalasPadam
  4. Boleh pulak lagu tu pulak naa tuan firdaus. Haha

    BalasPadam
  5. Bole tuan iqbal haha sebab tuan pikir ayah dah ada berapa ratus geliga dan tuan rahmat mmg dikenali dalam blog ni apa la salahnya lepaskan kat org yg berkeiginan mcm saya kalau sudi la bak kata sedekah la...kan pahala apa salah bagi org mcm kita ni merasa ada geliga.

    BalasPadam
  6. Bole tuan iqbal haha sebab tuan pikir ayah dah ada berapa ratus geliga dan tuan rahmat mmg dikenali dalam blog ni apa la salahnya lepaskan kat org yg berkeiginan mcm saya kalau sudi la bak kata sedekah la...kan pahala apa salah bagi org mcm kita ni merasa ada geliga.

    BalasPadam
  7. Tk sempat grab.tuan yg baik hati sudi bg pd sy.✌😀

    BalasPadam
  8. Pukul 10:47 tuan baru nk jengok blog memang gigit jarilah..tuan kena disiplinkan masa kalau berkehendakkan item percuma atau hyper rare..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu ayah..kena on time,klu nak lock/grab item dlm blog tok mat gb..apa pon tahniah tn rahmat,rezeki tuan tu..

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  9. Sabar.. Nanti tuan rahmat kerat 7 bg sama rata. Kekekeke!
    Chill..surya sebatang. :p

    BalasPadam
  10. "Item ini di minta di berikan sebagai sedekah kepada mereka yang berkehendak"

    Ramai yg berkehendak ni tok.
    Kekeke!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada 1 saja la tu , nak buat gena, kerat 14 la ok

      Padam
    2. Hahaha... Aduhai.. Pening tn rahmat. Guane la nk kerat 14 :D

      Tn rahmat jgn buat betui2 lak.. Gurau je naa... Selamat hari raya.. :)

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami