Khamis, 28 Julai 2016

2 Alam







Geliga 2 alam ini Tok isikan dengan kelebihan :

Penguat semangat bagi mereka yang lemah, insyallah dengan izin Allah bagi mereka yang lemah semangat akan lebih berani dan berkeyakinan, tak kiralah depan hantu atau depan audience, ia diisikan dengan bacaan ringkas namun mampat yang memang khusus menguatkan semangat dan daya keyakinan diri

Sesuai bagi mereka yang mudah lemah , dan berputus asa, kurang bersemangat, melakukan kerja sekerat jalan dan mudah berserah


Kod Produk : GDA 26716
Bentuk : Dua alam
MAHAR : RM 70


16 ulasan:

  1. Uikk. Yg semalam tu sama ke dgn ni tok? Smlm mcm kapsul.

    BalasPadam
    Balasan
    1. samo , urat jah lain... mr baz g letak namo hok bare dok keluar lagi.. tok perbetulkan dah

      Padam
  2. Tok nak tanya saya isikan khodam penunduk tahap ampuh ada tak tok?

    BalasPadam
  3. Tok nak tanya saya isikan khodam penunduk tahap ampuh ada tak tok?

    BalasPadam
  4. Tok nak tanya saya isikan khodam penunduk tahap ampuh ada tak tok?

    BalasPadam
  5. Tok nak tanya saya isikan khodam penunduk tahap ampuh ada tak tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau nak ampuh terus, serta merta nampak, amik saja amalannya dan di amal setiap solat

      Padam
  6. Tak paham tok kiranya batu tu saya nak berkhodam kan penunduk bole ker tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. maksud tok, jika nak lebih kuat dan segera kena pakai amalan bacaan. untuk isian kepada permata boleh tapi isian selalunya tak sepenuhnya dan mengikut pemilik sendiri , cthnya kuatkan zikir

      Padam
    2. Amalan bacaan ada zikir yg khusus atau mana2 zikir pun boleh?
      Boleh tok kongsi?

      Padam
    3. takleh tuan. nak bawak lori kena ada lesen lori...

      Padam
  7. Baiklah tok maaf lambat reply...tok payment saya buat hari isnin ker tuan baz maaf tok....

    BalasPadam
  8. Baiklah tok maaf lambat reply...tok payment saya buat hari isnin ker tuan baz maaf tok....

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami