Khamis, 14 Julai 2016

PENANGKAL SIHIR PUTERI DAHLIA








Jengggggg

Item yang di nantikan ramai orang.. amat ramai.. samada org perasan atau tak sahaja.


Batu Serai Hitam


Susah nak dapat batu serai hitam , dan ia di berikan Puteri Dahlia Kerajaan di Pahang sebagai Pelindung dari sihir dengan izin Allah SWT


Kod Produk : PSPP 12716
Bentuk : Batu Serai Hitan Paling Rare
MAHAR : RM 450

18 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. T.kasih tuan amin dan tuan rahmat..

    BalasPadam
  3. tahniah ayah....ramai yg berebut yg nie...

    BalasPadam
  4. tahniah ayah....ramai yg berebut yg nie...

    BalasPadam
  5. T.kasih tuan yusoff..kalau rezeki ayah ia kekal kalau bukan rezeki ayah terpaksa lepaskan..harap2 rezeki lah..

    BalasPadam
  6. kalau ayah tergerak hati tu mmg rezeki ayah la....Alhamdulilah...serai hitam mmg rare dri dlu lagi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. A-fulus lah..kalau tk cukup masalah jga hehe..

      Padam
  7. pergh rare tu😄😄😄😄

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cutting nya tu lain pada yg lepas dan murah sedikit dari yg sebelum ni..

      Padam
    2. Cutting nya tu lain pada yg lepas dan murah sedikit dari yg sebelum ni..

      Padam
    3. Yg lepas pun berebut kan ayah

      Padam
  8. Haha..betul2..barang payah nk dapat dan jarang plak kuar..

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami