Ahad, 24 Julai 2016

GELIGA PANCHAR KESUMA DEWI




















Alhamdulillah selesai berhari raya... walau pun ia sebulan, namun bagi tok tiada sebulan la, kalau x meniaga kang tak berasap la periuk di rumah

Kita Mulakan Item stok lepas raya ( kira dah lepas bagi tok la ) dengan item ini lah, beberapa item dah masuk lepas masa ramadhan demi nak memeriahkan blog GB maka ia di keluarkan awal ...

Di atas ni GB memanggilnya Geliga Panchar Kesuma Dewi. Stok dari Jerung untuk di masukkan ke dalam blog GB . Item ini dari kalangan RARE . 

Asbab dan keupayaan energi item ini ialah penarik kerezekian tahap dewa... alaaa dewa bukan kuat mana pun kan... hahaha... tapi boleh la buat kira.... don't take so serious la... ia adalah pemberian Tok Hitam di kawasan Jerung ni. Di sampaikan Oleh Dato Seri Maha Perwira , beliau ni salah seorang pembesar kerajaan Gua ikan yang datang bertandang atas tunjuk Abg Megat kita. Ni barang ada banyak. tapi dah terlalu lama dalam simpanan , maka tinggal banyak ni saja, mana yang mai beli offline masa tok xda , mana peniaga lain yang borong.. hah semua ada la.. takpa rezeki memasing Allah dah tentukan

Selain itu juga ia membawa energi kewibawaan, nampak gah.... wibawa ni orang nampak kita boleh di harap lah, dalam pekerjaan ka, dalam nak meminang anak dara orang ka... dalam berurusan ka. selain tu kena la juga lengkapkan ilmu di dada .... sebagai contoh buat sale bhgn kenderaan, so kena la kan tau pasal kenderaan, cc berapa, gear manual ka auto ka, negara mana buat... ilmu tu la yang tok maksudkan, kalau pakai barang apa pun, ilmu pengetahuan tak ada, susah juga.... ni untuk membantu sahaja., jangan meletakkan seluruh harapan pada ...batu... ni usaha dan usaha ni ada banyak jalan dan cara ya

Lupa nak pesan, benda ni asli, bukan suntik kaler na

Kod produk : PKDEWI 20716
 Bentuk : Geliga Pure
MAHAR : RM 200

5 ulasan:

  1. Geliga pure ni kalau tak dibuat sebagai cincin atau locket tapi dibalut dgn kain dan dibawa kemana2 contoh di letak dia dlm kocek atau bag boleh tak-?

    BalasPadam
    Balasan
    1. seebnarnya itulah cara org dulu dulu..

      Ada sebab tuan

      Dulu org nak buat cincin mahal, org kg takde duit . jadi masukkan dalam kantung. itu sahaja. sekarang murah, bukan sebab ia murah tapi sebab kewangan kita sendiri

      Padam
  2. Ikut pd pndapat sy kalau tok da kata tahap dewa tu sy brpendapat boleh je..letak sedikit beras kemudian balut dgn kain. Kalau brniaga letakkan dlm laci duit. Nk bawa kemana pun boleh. Setiap batu & kayu ada aura tersendiri. Ni pndapat peribadi selebihnya kena la tanye pd yg pakar..mgkin tok muda @ sesiapa yg bleh tambah & betulkan kalau sy ada silap. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul dah tu tuan.. Alhamdulillah

      Padam
    2. Terima kasih Tok dan Tuan Kyobona.
      saya nak lock 1a.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami