Isnin, 11 Julai 2016

MANI GAJAH TERUNA
























MARBELESSSSS

Akik mani gajah teruna... 

Amacam , lawa kan inclusionnya, Alhamdulillah

Maaf lambat masuk update, tok baru sampai dari Perlis Jam 4am tadi.. 

Mani Gajah teruna adalah item asbab pengasehan peringkat paling tinggi di dalam keluarga Mani Gajah, Spotnya berada di kawasan paling atas dan hanya tertumpu di sesebuah spot sahaja.. Jika spot tu besar penumbuk, dapat lah dalam 20 biji, lihat kepada saiz Raw utamanya pula, kalau besar, maka spot kemerahan besar juga.

Di pakaikan sebagai batu cincin , kena tak kena kulit tak kisah memandangkan ia tembus cahaya.. tapi ada juga sebilangan kecil dan rare batu permata yang tembus cahaya tapi kena kulit atau tak boleh langsung kena pada kulit... 

Owh ya sebelum tok terlupa.. Pihak kami di sini kini mempunyai Kelulut sendiri dan tempahan berskala rendah boleh di sediakan sekiranya di perlukan.. Sebotol 250Ml Rm 86 sahaja. Yang Botol Rm 20 Juga ada ( 30ml ) . tok isikan di dalam bekas serupa botol flavour vape tu, senang untuk di bawa kemana mana dan cuma perlu dititiskan di lidah sahaja. Masuk poket pun boleh


Kod Produk : MGT 9716
Bentuk : Mani Gajah teruna
MAHAR : RM 450

Promo Idulfitri : RM 300


11 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum
    Apa status item ini. Adakah sudah sold out sebab semua komen dah dikelurkan

    BalasPadam
    Balasan
    1. maksudnya belum di lock atau di Grab Tuan, silakan

      Padam
    2. Tok...item sudah dilock atau belum sebab semua commnment telah dipadam?

      Padam
  8. Lagi satu tok boleh tak Syorkan saya Permata atau geliga Pengasehan yang boleh dibuat khusus kepada seseorang-?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau komen di padam maksudnya tiada lock

      Khusus ni susah tuan. Ada pernah keluar. Tapi bukan selalu..

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami