Isnin, 4 Julai 2016

MEXICAN OPAL
























Item ini ialah Geliga Ibu Nyawa ( Nama GB ) dan jika nama sainsnya ia adalah Mexican Opal dan berada di paras mahal juga sekarang ( boleh la ) . 

Item perolehan  dari kerajaan nakawan di berikan oleh Putera Habeq sebagai usaha :

Pelarisan niaga total dengan izin Allah SWT

Di pakaikan di tangan , ia mampu berubah warna kepada Keputihan jika Ada banyak peluh di jari.. hahah peluh tau,,,bukan mistik nih.. 

Cuma sebab dia opal lah dia istimewa... 


Opal terbaik ni tok nak bagi saja tapi BERSYARAT:

Pergi ke masjid dan bayar zakat fitrah bagi yang belum bayar, kalau dah bayar dah boleh lock...

Tq



Kod Produk : MEXOPAL 1716
Bentuk : Mexican Opal
MAHAR : Untuk yang dah bayar zakat fitrah sahaja


Selepas itu, hadiahkan lah Al-Fatehah sekali kepada Putera Habeq, moga beliau tidak jemu membantu kita di sini memberikan item terbaik beliau, insyallah.. mudah mudahan Allah Permudahkan 

41 ulasan:

  1. Balasan
    1. Maaf ayah lupa nak taruk 1a..nk cepat pasal ada kt kaunter pejabat post..

      Padam
    2. Maaf ayah lupa nak taruk 1a..nk cepat pasal ada kt kaunter pejabat post..

      Padam
    3. laju sangat ayah tembak tu yg blh tertinggal

      Padam
  2. Balasan
    1. Haha!!ayah ada kt pejabat post bayar insuran motor yamaha r1 ayah tadi..tu yg kalut takut nanti tk sempat nk balik raya dikampung..jenuh beratur sampai kt luar pintu..sabor la!!

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Perghh R1.. kaya dah ayah la, alhamdulillah

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Sy dh byr zakat jd sy lock ye tok 2a.mekasih tok.

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah.. saya pun dah selesai berzakat.. nak juga lock jika ada masih ada stok dapur..

    BalasPadam
    Balasan
    1. stok dapor takde tuan.. item mcm ni semua dah di pamirkan di blog dah .. ia di halaman yang sama, hari yang sama dan tawaran yang sama

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami