Isnin, 11 Julai 2016

BADAR KURSANI









Badar Kursani / badar besi, sama aje tuh... kalau boleh lekat magnet maksudnya ada kursani dalam permata. Tapi bukan kami yang tebuk dan masukkan besi pula, haha.. ia semulajadi ya

Item ini mempunyai nilai tertinggi di pasaran dan off course hanya kepada orang yang " Tahu" akan kelebihan dan kepayan mendapatkannya. 

Tok pun dapat dari sekutu item ini.. kalau nak harapkan perolehan..bukan boleh request, kalau tok request kang dia request anak tok macam mana, haip..

Item ini akan mencapai hits nilainya Rm 500 tidak lama lagi... setiap halaman yang keluar akan increase sebanyak Rm 20 dan semakin menaik di halaman terbaru

Kelebihan badar, aloha... kalau tatau memang newbie habis lah ni... 

Kelebihannya kebal darurat dan amat sesuai di pakai Polis, Komando,  Tentera , Body Gad, Pak Gad dan sebagainya.. Nyawa RM 440 Ke?....Allah dah cipta utk tujuan ni, guna aje la


Kod Produk : BADAR K 9716
Bentuk : Badar Besi
MAHAR : RM 440



4 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami