Sabtu, 2 Julai 2016

GELIGA SYED MAULA AL-LAILSetaraf dengan Geliga Syeikh Khadir Al-Jelani , geliga Syed Maula Al-Lail ini digunakan di dalam pengkhususan PENGASEHAN peringkat tertinggi dan berada di dalam kategori ilmu bersih membawa maksud tiada sebarang kaitan dengan perkara2 buruk seperti minyak dagu, cenuai dan lain lain item pengasehan berbentuk minyak. 

Ia sendiri ialah Geliga Mani Gajah Bunian Paling istimewa di sepanjang sejarah penerbitan Blog GeligaBunian selama 4 tahun di media maya Antarabangsa. 

Di pakai di jari atau boleh di bawak begitu sahaja, mampu di jadikan asbab pengasehan secara automatik atau di niatkan untuk tujuan yang khusus seperti pengasehan lainnya contoh penunduk, penakhluk, pengikut kata dan kewibawaan. Boleh di masukkan ke dalam air dan di jadikan penunduk sekampung... caranya?.. buat kenduri, dalam bekas air tu letakkan benda ni , bancuh air.. sepejabat pun tiada masalah. Amalan?.. tiada amalan khusus kecuali zikir Ya Rahman Ya Rahim perlu di perbanyakkan sebagai ibadah sampingan setiap masa

Di bawakan sekali di dalam solat dengan cara :

Pegang geliga ini dan ucapkan :

" Assalamualaikum Wbt Ya Ahli Mul Ghoib Syed Maula Al-Lail Aku ingin mengajak kamu bersolat berjemaah , mudah mudahan mendapat keberkatan dari Allah SWT "

Selesai solat Bacakan :

" Al - Fatehah 1x dan hadiahkan kepada diri sendiri dan juga kepada beliau Syed Maula Al-Lail "

Maksudnya hadiah fatehah kepada anda dan dia dalam 1x bacaan fatehah dengan maksud untuk mengkembarkan kita dan dirinya

Sampai 1 di satu ketika akan memperolehi mimpi di berikan sebuah batu , bila bangun tidak ada di dalam tangan, tidak lama insyallah geliga ini akan ghoib ..ia bukan ghoib melainkan sudah terserap ke dalam badan dan menjadi kekal kekuatannya, ia tidak menjadi susuk kerana yang terserap ialah kelebihannya sahaja. 


Kod Produk : GSMA 1716
Bentuk : Geliga Pemberian Syed Maula Al-Lail
MAHAR : RM 2000

Promo Idulfitri : RM 1300 

22 ulasan:

 1. Balasan
  1. 😁😁😁👍👍👍 tahniah tuan rahmat..

   Padam
  2. terima kasih ayah, item mani gajah pertama sy cari yg puas hati terus

   Padam
  3. Kalau tk kerana ayah ambil geliga panglima puteri baru2 ni...ayah wajib ambil yg ini..mungkin kedepan ada lagi insyaallah..

   Padam
  4. Kalau tk kerana ayah ambil geliga panglima puteri baru2 ni...ayah wajib ambil yg ini..mungkin kedepan ada lagi insyaallah..

   Padam
  5. nampak cam ada satu lagi item best dlm update,

   Padam
  6. Nanti kita sembang..ayah dh tahu update kali ni ada yg best..shhhh!

   Padam
  7. geliga panglima puteri yg mana satu ayah

   Padam
  8. Yg sahabat ayah unlock baru2 ni tuan lykan..

   Padam
  9. Yg sahabat ayah unlock baru2 ni tuan lykan..

   Padam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

   Padam
  11. Geliga panglima puteri update 28 jun baru2 ni

   Padam
 2. Balasan
  1. buat masa kini sehingga hari ini belum ada tuan

   Padam
  2. yang anakandanya keluar esok malam tuan, sama jenis, sama nilai.. kemudian habis terus sehinggalah tok ke Nakawan semula.. namun jika mereka mampu di undang di Betong, insyallah tiada masalah

   Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami