Rabu, 7 Jun 2017

GELIGA MANI GAJAH SPOT ( SPOT RARE)










Ini ialah Mani Gajah Spot , spot ni maksudnya dari spot buih buih di tepi sebongkah raw mani gajah yang besar.. ia bewarna coklat kekuningan dan siranya kelihatan sedikit kemerahan

Di gunakan di dalam hal hal pengasehan.. pakai buat cincin dan kena pada kulit. Kenapa kena pakai kena kulit?... sebenarnya benda berbisa sahaja kalau boleh jangan kena kulit... dan ada jenis jenis yang wajib kena kulit... macam mani gajah ni sebenarnya tak wajib pun.. tapi kita sebagai peniaga, tak mau la pening pening, kena tak kena kulit sama sahaja efeknya.. jadi tok ni kalau orang tanya, mani gajah kena pakai kena kulit?... tok jawab ya..kalau dia tanya tak kena kulit takpa ka, tok jawab takpa.. ada juga yang tok jawab mesti kena kulit... asalkan xda efek negatif benda kena tak kena ni x menjadi masalah.. kenapa sat jawab lagu tu sat jawab macam ni... cer p keje kat kaunter dulu la baru tau macam mana hahahah... Ada kan blog mistik awai awai dah tulis siap.. Saya bukan kaunter pertanyaan.... tediaaaa.. pandai dia meniaga... tok x pandai meniaga, sebab tu banyak habiskan kredit nak jawab pertanyaan orang yang belum tentu akan beli barangan tok... tu pun 1 hal juga... jadi tolong ya.. tolong belajar menghargai kepada manusia jenis ni huhuhu... tapi tak pa la kan sekarang ada whatsapp... so takda alasan dah kredit bagai kan. 

Mani gajah spot ni kegunaan pengasehan, alhamdulillah orang kata boleh buat kira .



Kod Produk : GMGB 25517
Bentuk : Mani Gajah Spot
MAHAR : RM 80








Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami