Khamis, 8 Jun 2017

DELIMA RAJA LELA







Di padankan dengan cincin Perak asli, Alhamdulillah anda tak perlu nak rungsing nak tunggu 2-3 minggu nak siapkan cincin, ini barang dah tok siapkan untuk anda, Alhamdulillah. 

Batu Delima Raja Lela ini ialah dari jenis batu delima Afrika dan berada di grade boleh tahan. 

Dan yang tak tahannya.. Tok nak maharkan murah murah saja kepada anda..tu biasalah, Tag words tok bila buat promosi dan memang kita memaksudkannya ...Murah murah kaw kaw untuk anda. insyallah. 

Jenis ni kalau nak lawa, rendamkan dalam minyak sebagai OIL treatment dan jual semula.. harga sure gelabah punya boleh jual insyallah. 

Kelebihan Delima Ini ialah : 

Penunduk Manusia dan Jin

Penyembuh kerasukan dengan di halakan kepada pesakit dan melemahkannya

Pengasehan peringkat tinggi oleh Raja Lela

Kekebalan tahap rendah apabila darurat

Semua dengan izin Allah SWT



Kod Produk : D5RLELA 8617 S21K
Bentuk : Cincin Delima Raja Lela
SAIZ : 21 Boleh adjust Perak asli
MAHAR : RM 220


SOLD OUT
TN ARES LEE

21 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah tuan, patut la ungrab belaka, nak yang ni ya tuan..tok bagitau ke tuan, item ni memang best. nanti sampai tuan belek lah betul betul uratnya. cun

      Padam
    2. Ye tok hehe, sory ungrab yg lain. Esuk saya buat payment utk ini & mustika darah puteri sari ye

      Padam
    3. Pagi ni saya pd tok, brg baik ni

      Padam
    4. Payment done tok. Jap g kirim details to whatsapp mr baz

      Padam
    5. Payment done dh kirim melalui whatsapp kpd mr baz

      Padam
    6. Tuan, nak confirmkan ni, tuan ada buat payment utk cincin mustika darah puteri sari jugak ke? coz kat atas tuan nyatakan nak buat payment cincin delima raja lela dan mustika darah puteri sari

      Padam
    7. Takde tok, saya ungrab mustika darah puteri sari

      Padam
    8. Saya ungrab mustika darah puteri sari tapi payment done utk delima puteh puteri sari tok

      Padam
    9. Baik tuan. Tp jangan amalkan grab grab grab dan kemudian ungrab. Jangan tamak tuan. Ada rezeki insyallah x kemana.

      Nnti akan mengelirukan pelanggan lain na. Otai2 terdahulu yg pernah buat mcm ni ramai dah kena bleklist

      Padam
    10. Maaf ye tok, insya-Allah saya akan lebih hati2 di masa masa mendatang

      Padam
  2. pengasihan dengan rmg mana lagi tinggi tok???

    BalasPadam
    Balasan
    1. ini tinggi tuan, dan ini juga barang bukans elalu ada, mani gajah selalu keluar tuan..ikut pada pilihan tuan

      Padam
  3. La tadi ada nama ayah grab jam 12.00

    BalasPadam
    Balasan
    1. la ya ka, ada 2 org nampaknya komen depa tak masuk, tulih tapi x masuk.

      Padam
  4. Nama ayah masuk tapi tetiba ghoib..hahaha!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sabaq ayah.. Yamaha sokan ayah mane pernah tersasor.. ;p

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami