Sabtu, 10 Jun 2017

BATU JJ LAMA





Di jari kelingking tu Hak Milik Tok, Jari manis untuk di maharkan. 


Alhamdulillah,, ada 2 sahaja dan 1 sudah di GRAB oleh tuan Gunawan dari Australia. Batu JJ / GG jenis lama.. maksudnya ada yang jenis baharu, jenis lama gosok pakai besi kikir pun takda apa, kalau yang jenis baru , kena besi kikir prappp..patah dan sumbing. 

Batu JJ mempunyai kekerasan sama dengan delima dan semua batu jj lama bewarna hijau sahaja. Jika anda lihat pasaran Luar negara JJ ada kategori asli dan tak asli, maksudnya lama dan baru lah. 

Batu ini mempunyai kekuatan penarik kerezekian. Anda pakainya, sila pandang dari atasnya lama lama. Tok yakin anda akan jadi pening, Pancaran warnanya lain macam dari batu biasa. ia macam 3D pula. 

Ada 1 Sahaja Pada Saiz 20. boleh adjust saiz nya kerana cincinnya perak asli. 


Kod Produk : CJJLAMA 10617
Bentuk : Cincin 
Saiz : 20
MAHAR : RM 260



4 ulasan:

  1. Payment done Tok,Detail dah whatapp ke Tn Baz

    BalasPadam
  2. Skyline Turbo11 Jun 2017 1:07 PG

    yg 1 lg tu tok x mahar ke tok td dh grab ingatkn yg tu..kalau bleh sy grab

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang tu tok x jual tuan, actually batu ni sama sahaja tuan. sama kaler, sama saiz. cuma cincin saja lain. tok cuma ada 3 sahaja untuk kali ini, batu jj lama susah nak dapat skrg, yang baru banyak tuan, tapi tu lah, pakai kikir tepi dia, sumbing batu.. jenis lama.. rilek dia je x jadi apa , calar pun tidak

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami