Rabu, 26 September 2018

MINYAK LINTAH BULAN









KOPI MADU 2 YANG SUDAH DI JAMPIKAN AGAR ZAKAR ANDA MENEGAK SELAMA 3 HARI 3  MALAM, JANGAN SALAHKAN TOK KALAU IA MENCANAK SEMACAM

Hadiah ini bernilai RM 10 sepaket









AWAS

INI BUKAN MINYAK MASAK

KALAU TAK CAYA SILA BAWAK MASUK LAB, KALAU IA MINYAK MASAK BOLEH SAMA TOK 10 JUTA 

TAPI KALAU ORI UNTUK ZAKAR LELAKI, TOK SAMAN ANDA 20 JUTA PULA OKAY 




Assalamualaikum wbt dan salam bahagia




Alhamdulillah seritual pagi tadi nak dekat zohor di Kg Pelangi, beberapa item tok dapat. Allah. sayang la pulak nak maharkan... sat g tok masukkan gambarnya.. tak ambik gambar lagi sebab tak sabar nak menulis kat blog. 



Tapi ada 1 tu namanya Minyak Lintah Bulan yang di berikan Tok Champa ...minyak tu untuk Zakar lelaki, memanjang kan zakar. tapi pakai dia tu kena urut sikit, urut lagu mana.?...xda aturan bagaimana urut, gosok macam biasa la bagi dia keras sikit. kemudian bersama dengan pasangan.



Bersama dengan pasangan?



Ya... kena pakai minyak ni, urut separuh masa dan separuh masa lagi kena setubuh pasangan. Minyak ini bereaksi ketika ayunan di lakukan dan akan menyebabkan zakar lelaki menjadi lebih besar dan panjang dalam waktu sekejap, nak tau sekejap mana tu, sebelum pakai minyak ni, tolong ukuq dulu diameter dan panjang, jangan dah habis pakai dok komplen tak jadi pulak...



Kalau bujang memang tak jadi la sebab belum ada pasangan ( isteri )...ni untuk org dah bernikah sahaja. Minyak tu belum ada gambar sebab bonda dok tengah masukkan dalam botol. 



Cuma ada 60ml... erk. niaga apa ni 60 ml hahahahah... kalau nak pesan sekarang , silakan terus buat bayaran dah.. kita akan buat 10ml maksudnya hanya ada 9 botol sahaja available. 



Apa dia?.... nak tunggu ia keluar gambar di blog baru nak grab?..... yakin ke boleh menembusi Persaingan GRAB?... sebab mahar dia pun murah saja tok nak bagi.... batch kedua nanti baru mahai heheheh. 

Dah Keluaq dah. Alolololo, rezeki sapa la ni.... 




KOD PRODUK : M.LINTAHBULAN
Bentuk : 10 ml
Kuantiti : 9 Botol sahaja
MAHAR : RM 80

74 ulasan:

  1. tok knp bujang tk boleh hahahah... kami status bujang sahaja tahu bagaimana rasa bujang ni😂😂🙏...mintk pendapat tok

    BalasPadam
  2. Meh secawan tok!grab 1.nk rasa jadi rambo.haha

    BalasPadam
  3. 3 hari 3 mlm tok??kono cuti 4 harilah mcm ni.haha

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah tok.makin lama makin byk item Kg Pelangi keluar.xrojoki den.rojoki org lain.

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum tok.. Sy grab sebotol na...

    BalasPadam
  6. Tok nak tanya jika ade cara lain seperti batu cincin utk kekuatan zakar ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. untuk kekuatan zakar memang susah jenis batu tuan sebab kalau kita pakai, jujurnya , saiz batu tu kena besar untuk support kelebihan beri kekuatan kepada zakar.

      Jenis ini ..masalah zakar lemah di dalam kategori urat saraf, darah dan kencing manis. jadi kalau ada batu pun, yang di syorkan untuk masalah ini ialah Batu tok wali bersaiz RAW.

      Untuk kekuatan zakar, kecuali mati pucuk, tuan boleh cuba gunakan produk tok yang baru kami pasarkan iaitu kopi madu 2, tuan boleh cuba sepaket dulu. kalau ada barang tuan beli, kami akan hantarkan sekali secara percuma, tuan cuba dulu sepaket .. dia takda rasa pening ke, mata merah ke, tapi memang naik 3 hari 3 malam

      Padam
    2. Terimakasih Tok , saya mmg ade beberapa item yg standby utk di poslaju , bolehlah test kopi sepaket ,tok

      Padam
    3. Boleh .nanti minta pa Tok masukkan sepaket dalam pos tuan ya

      Padam
  7. Balasan
    1. Silakan... Maka semuanya SOLD OUT, terima kasih

      Nanti akan di hantarkan 2 item, kalau dua dua bagus, boleh repeat dua dua, kalau salah 1 bagus, boleh repeat juga

      Padam
    2. Tuan Rat Tata. Tuan KT Salleh sudah Pd item tuan yang sudah terbatal selepas 12 jam grab ya

      Padam
  8. Ada lagi x tok? Ada sape baik hat yg nak lepas kan pd sy? Sy nak grap..

    BalasPadam
  9. Tok hari mendatang ada lagi x minyak ni Tok
    -Akmar-

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum tok..ada lg yg blom update payment..sy grab 1 dan akan trs buat byran..ok ke tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh, sila pilih mana mana Nama id di atas dan buat bayaran, kemudian buat Komen

      " PD barang tamat tempoh "

      Di bawah ulasan grab beliau ya

      Padam
    2. harap bulan depan ade lagi tok... hujung bulan ni poket kering dah

      Padam
  11. Balasan
    1. Buat ulasan ni di bawah mana mana id yang belum buat PD tuan, yang tulis grab tapi belum PD selepas tamat 12 jam

      Padam
  12. Balasan
    1. dah habis tuan, tuan check dengan PA tok kot ada yang belum bayar ya. tok akan cuba mintak dari isteri tok jika ada lagi kelak

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami