Sabtu, 22 September 2018

MANI GAJAH SUPER








Mani Gajah Super... Item lajen yang dulunya tok perolehi dari Sekutu, tapi di sebabkan dah lama x p Kelantan, maka tok dapatkan sendiri sahaja ikut lah apa depa nak bagi sebab tu lah tak selalu ada, kalau barang sekutu atau barang bermodal, nak adakan hari hari pun boleh.. tapi di GB.. ikut apa depa nak bagi. 

Mani Gajah Super.. makin di tenyeh jari makin kesat sampai berminyak di rasakan di jari.. lidah gerak tak kalau testh... maaflah tok tak test jenis ni.. sebab kalau tok test mau mau 1 gram tok nak jual rm 50k... tapi tok x nak mata tok ni terkatup dek tamak haloba... Alhamdulillah cukup lah dengan apa Allah Bagi pada tok selama ini dan terima kini

Mani Gajah Super ni kelebihan dia Super dalam pengasehan, Alhamdulillah pakainya kena atau takmkena kulit tadak masalah. 

Cakap banyak x guna, sama saja peginya.


Kod Produk : MGSUPER 25818
Bentuk : Mani Gajah Super
MAHAR : RM 450



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

4 ulasan:

  1. Grab tok seperti urusan loket leklai. Tunggu tok jumpa tukang elok ja tok maklum john on.

    BalasPadam
  2. Terima kasih amat tok. Moga Allah merahmati tok dan bonda. Litmau dah tebus..tesit dh bg kt bonda. Risbal 1hb paling tidak johm tebus

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami