Sabtu, 29 September 2018

GELIGA ULAR SAWA








Geliga Ular sawa atau Batu Ulaq sawa... orang dulu banyak panggei Sebagai Batu Ulaq Sawa saja.. ada selalu dengaq ayat macam tu.. kita tau tu geliga , tapi belah sana depa panggei batu ulaq sawa, batu lipan, batu delima, Batu Buah delima, Batu ulaq kapak, Batu Landak.. Batu ni nama umum untuk semua jenis benda berasal dari tanah di dalam bumi....termasuklah batu jalan. Jadi bab batu ni di khususkan pula mengikut jenis jenis, variasi, tempat asal serta kegunaannya menjadi Akik, Kristal....kemudian di pecahkan pula batu akik kepada lebih 12,000 jenis dan kristal pula kepada beberapa jenis lagi. Kemudian setiap negeri atau negera yang ada penduduk di dalamnya mengkelaskan pula ia mengikut panggilan daerah atau kawasan mengikut panggilan yang mula mula di panggil di dalam sesebuah kawasan itu samada Geliga, Batu bertuah, Mustika, Buntat... dan Bila mai zaman kini... setiapnya pula di kelaskan lagi mengikut jenis, kalau geliga dari binatang, kalau mustika dari ulaq, kalau buntat dari benda lembut dan jadi keras.... tok rasa kalau dunia ni lama lagi, akan ada pengkelasan pula benda keras tu mai dari apa, ulaq pula ulaq jenis apa..saiz mana, binatang pula sumber mana, usus ka, pusat ka, dalam telinga ka, mata ka, dalam hidung binatang ka.... 

Semua ini....... Semua ini dari cereka manusia belaka ..bukan apa.. tapi nak memudahkan pengkelasan dan menggelakkan kekeliruan.

Di atas ialah Geliga Ular sawa.. atau kalau nak panggil mustika pun boleh, nak panggil batu pun boleh.. asalkan paham ianya apa. 

Kegunaan jenis ini in sya Allah di dalam bidang perubatan diri , perubatan orang lain di dalam mengatasi gangguan saka, Jin dan Setan.

Kewibawaan dan penunduk sekampung

Penunduk benda dalam hutan

Kerezekian tinggi

Memudahkan urusan seharian

Disukai ramai


Kod Produk : GUS 15718
Bentuk : Geliga Ular Sawa
MAHAR :RM 250

TEKAN MAHAR 
RM 110


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

1 ulasan:

  1. Salam sejahtera tok. Maksud penunduk sekampung ni mcm mana ye?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami