Rabu, 19 September 2018

GELIGA SEMUT








































Geliga Sarang Semut.


Sudah banyak berjasa kepada peniaga, kalau makan gaji susah sikit nak nampak kesannya,macam killer words tok.. takkan hari Ni G17 pakai barang ni esok terus naik G 45 ... tak lojik dek akal. sedangkan dunia ini kejadiannya pun mampu di tafsirkan oleh lojik dek akal, tapi tak mustahil la kot kalau anda anak Soltan hahaha. 

Bagi peniaga memakainya dengan di letakkan di alang pintu  bahagian atas kedai, in sha Allah menghadirkan ramai pelanggan.

Kalau boleh ...kalau boleh lah ya ia di gunakan oleh pekedai, bukan peniaga pasar malam, kerana ia tidak di galakkkan berubah kawasan sekejap sana sekejap sini, biarlah setempat.

Nasihat tok, jika anda berniaga di 1 tapak tak laku... cuba anjak sikit, sikit sahaja,dalam 1 meter pun dah cukup mengubah kehidupan anda, cuba buat tengok... dan kalau menjadi anda sendiri mesti pelik...haaa tu rohsia alam.. rohsia yang tidak boleh di ungkapkan kepada org biasa.. takut jadi fitnah dan berdosa. Maka Allah berfirman.. ".........................bagi mereka yang BERFIKIR "....


Pelaris barang dagangan yang di niagakan, berniaga online kita tak tahu lah bagaimana . belum cuba belum tahu kan?



Kod Produk : GSEMUT 19918
Bentuk : geliga semut
MAHAR : RM 77.77


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


15 ulasan:

  1. Assalamualaikum tok grab 3a

    BalasPadam
  2. Asssalam tok.Payment done.detail send to bonda.item ni hold dulu tok.xyah pos dulu.nt sy pesan bonda juga.

    BalasPadam
  3. Assalam tok.loket jarum mas dan MGT dah terima.TERBAIKLAH MGT Tok.

    BalasPadam
  4. assalamualaikum tok, grab 1A tok muda. terima kasih

    BalasPadam
  5. Assalam tok.payment done item 1A.minta bonda jgn pos dulu.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami