Ahad, 2 September 2018

BESI LELEH BUNIAN

































































































































































Besi leleh... Hoooootodiaaaaa item baeekkk dapat semalam, tau nu kat puncak bukit , jenuh , ni sakit habis kaki sampai hari ni sakit lagi, perjalanan saja pun dah 3 jam, memanjat pulak 2 jam.. Allah.. tapi rezeki Allah nak bagi Alhamdulillah


Besi leleh ni terkenal sangat dah dalam kelebihan di dalam :

Kekebalan

Perisai Sihir

Kekuatan badan dan pukulan



Semuanya lekat magnet dan rare, Tuan tuan semua nak tau besi leleh yang asli ?.. ia ada kebiruan sikit bila kena cahaya, umpama perak asli, perak 10... ada sedikit kebiruan

Dan yang kebiruan itu alhamdulillah datangnya dari Alam Bunian, alam kita pun bukan x asli, asli juga, yang cahaya hitam tu.. cuma kurang la power dia.. yang selalu org cari tu yang dari sana punya.

Apa pun ada kembarannya..manusia pun ada qarin di alam jin , benda juga... bumi ini dulunya berpeta 2. macam mana bawah macam tu lah atas langit . Alhamdulillah.



Kod Produk : BSLELEH 2918
Bentuk : Besi Leleh
MAHAR : RM 99.25


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


32 ulasan:

  1. Balasan
    1. Pd tok bonda jj..maaf tyn tok..apo maksud kekuatan badan dan pukulan..
      Sy ade cincin selisih peluru..ade kah besi leleh bunian ni bila pakai atau pon simpan akan hilang auranyr bila terkena cincin selisih peluru

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Salam tok. Grab 8A. Kalau buat cincin mesti kena kulit ke?

    BalasPadam
  4. 9A saya grab tok mat jika masih ada
    (Zi)

    BalasPadam
  5. Payment Done WA kat Ustazah
    (Zi)

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami