Rabu, 5 September 2018

DELIMA AIR KHODAM NAGA DAN HARIMAU PUTEH




























Delima air....

Mana mana lah delima air , delima retak 1000 ke...ia bukan asli, tapi ramai yang meminatinya... pakai di jari dan menjadi kebanggaan, sebab ia lawa.

Dalam Blog ini lawa bukan lah perkara no 1, tapi ia adalah perkara no 2 atau no 3 . Yang penting ialah Khasiatnya


Batu delima air ini Tok isikan dengan Naga dan Harimau Putih 2 dalam 1 dan keduanya adalah berpengaruh di dalam :





Kedudukan dan kuasa

Penunduk Manusia dan Jin

Perubatan Jin , SAKA, Histeri no1 la

Penggerun Musuh

Merawat pesakit dengan di rendamkan , aura dan pati bacaan ayat ayat Al-Quran akan bersebati di dalam air dan di minum pesakit. 


Cara nak pakai dan Guna ialah :


Setiap kali nak pakai di jari, bacalah bismillah dan selawat, bila rajin selepas solat berzikir, peganglah ia dan umpamakan khodamnya juga turut berzikir bersama kita

Gerak hati jika ada bencana atau musuh hadir

Penumbal sihir 

Penumbal Pukulan, org pukul tak sakit badan


Penunduk Jin apatah untuk menundukkan dan menikahinya, buat khodam tok tak syorkan kerana jadikan khodam diri adalah syirik, khodam barang macam naga dan harimau tak apa, tak mau khodam buang je lah batu ni atau bagi pada orang lain

Hanya aktif bila di pakai sahaja


Menang bicara dalam Mahkamah

Menang debat

Memulihkan mereka yang pengsan dengan mengucapkan air rendamannya di Ubun Ubun

Meleraikan pasangan zina yang melekat dengan menampak guna hujung serban yang diikat dengan batu ini di belakang pasangan zina


Menjaga keselamatan anak isteri ketika kita bepergian , tak perlu bagitau ke anak bini pun tak pa, ia automatis.

Penumbal jurus jarak jauh musuh dengan refleks semula 7x Ganda ke arah penghantar asalnya


Menguatkan badan dan tenaga dalaman




Kod Produk : D5AIR131818
Bentuk : Delima Air Isian Khodam
MAHAR : RM 177.77



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


21 ulasan:

  1. Balasan
    1. Assalam..tuan pd utk 1a atau 2a yaa.. Sbb 2a sy dah grab dulu dan pd tuan 😄

      Padam
    2. tok penin dah tadi baru lepas minum pati batu akibat tak berapa sihat.. tuan ariffin nanti tok gantikan hak lain, ada lagi stok dapor rasanya

      Padam
  2. Balasan
    1. atau tf boleh pd 1a. kalau deme lambat update tok bagi ke tf je

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Barang ada 1a dan 2a..kedua2nya dh buat payments done utk item 2a..pening2

    BalasPadam
  5. Barang ada 1a dan 2a..kedua2nya dh buat payments done utk item 2a..pening2

    BalasPadam
  6. Item 1a saya akan buat payments sebentar lagi tok.

    BalasPadam
  7. Takpe tok..bukan rezeki saya malam ni..huhu..tahniah pada yang berjaya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan whatsapp bonda, tok dah maklumkan dia ganti dengan delima lain..

      Padam
  8. slm tok...tok mohon ijazah ilmu selendang😅

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami