Rabu, 26 September 2018

PERISAI SIHIR PUTERI DAHLIA


























Jengggggg

Item yang di nantikan ramai orang.. amat ramai.. samada org perasan atau tak sahaja.


Batu Serai Hitam


Susah nak dapat batu serai hitam , dan ia di berikan Puteri Dahlia Kerajaan di Pahang sebagai Pelindung dari sihir dengan izin Allah SWT


Kod Produk : PSPP 25918
Bentuk : Batu Serai Hitam Paling Rare
MAHAR : RM 250



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540



26 ulasan:

  1. Balasan
    1. Assalamualaikum Tok Ayah.. Alhamdulillah, Leo dah ada maharkan yg paling rare PSPD, jenis cushion cutting masa bulan puasa yg lepas.. Tu jer laa 1 yg lain cuttingnya.. Tp khasiatnya sama kan Tok Ayah?

      Padam
  2. sudah ...


    PERISAI SIHIR PUTERI DAHLIADahlia, GELIGA PUTERI, King Hyper Rare, Perisai, sihir


    Y.M Paduka Ayahanda PAY

    1

    71

    26/09/2018

    BalasPadam
  3. Canggih boto tok.sonang blh tgk purata viewers.

    BalasPadam
  4. Aslkm tok.. aduhh.. mne satu nk pilih ni.. pil pengisian atau prisai pteri dahlia ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan

      Kalau nak buang saka dalam badan, Istilah "dalam " tuan kena faham, maksudnya saka sudah dok dalam badan wife tuan.

      Kalau pakai perisai tidak berguna, umpama pencuri ada dalam rumah, kita buat agar tembok pun x berguna, pencuri still ada dalam rumah.

      So untuk membuang pencuri dalam rumah ni, kena masukkan 1 polis ke dalam dan halau, baru boleh guna perisai. ambil pil dulu , selepas telan baru pakai perisai

      Padam
    2. Ok tok sy grab 2a tok.. maaf lwt skit..mgkin dh tdo.blake dh esk sy bnk in kn tok

      Padam
    3. Aslkm tok.. mohon brtanye.. nti pil tu sy mkn atau bg istri sy mkn..

      Padam
    4. Siapa yang nak dan memerlukan.dia telan.kalau dia tak tau .tuan boleh buka .campurkan dalam makanan

      Padam
    5. Mcm ne lau sy yg telan pil tu.. lpas tu sy mntak khodam tu bntu sy smbuh kn istri sy.. mne2 yg tok rse trbaik

      Padam
    6. Sifatnya lemah kalau tuan yg suruh. Kerana kekuatan khodam base dalaman tuan sendiri. Kuat amalan kepada Allah kuatlah dia

      Padam
    7. Oo..maafkn sy tok klau sy byk tye mcm2.. sy tkt sesat jln.. sb sy x arif dlm hal2 mcm ni.. prlukan nasihat org lme yg brpnglman utk berpaut.. nti khodam ni akn ad pd istri sy ke tok.. mm..lg satu tok pd yg lps2 pnh obtkn istri sy ni salh sorng ad pnh ckp.. bnda yg suka istri sy tu raja fn mmg pyah skit nk berubat.. mohon pndangan tok..

      Padam
    8. Takpa tuan.tok suka org bertanya. Dari soalan tuan.tok boleh mengingat pengajian tok sendiri dan org lain juga dapat belajar.

      Ia akan duduk pada isteri tuan.tapi tidak jadi saka sebab tidak ada perjanjian jaga sampai anak cucu.

      Kalau raja ia bukanlah jin Islam.jin Islam takkan buat kerja macam ni tuan

      Padam
    9. Tu ar tok.. sy thu ape yg brlaku pd istri sy.. dr mlm smpai pg..dr pg smpai mlm.. mrana x trkira.. luluh hati..x mmpu bantu.. byk tmpat brubat tp seakan jlan2 kluar smua ditutup.. dn sy tahu pd diri sy sndiri pn ad..mngawal.. mm..trime ksh nasihat2 tok..

      Padam
  5. Aslkm tok..lwt skit ni..he.. sy crab 2a tok yer..esk sy bnk in kn

    BalasPadam
  6. Aslkm tok..ok tok pymnt done.. dh wsp kt bonda

    BalasPadam
  7. Aslkm tok..blh sy brtya sikit.. blh x klau ingin mnukar sesuatu item dgn item laen dgn same nilai maharnye.. sb sy ad maharkn stu pspd bru dn dh smpai.. sy ingin bntukn cincin tp jari sy besar saiz 26.. prmata bntuk kcil x dpt untuk rekabntuknye tok.. maafkn sy yer tok.. skdar brtye andai blh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt, boleh, tapi proses agak lama, tuan kiena hantar semu,a dan kemudian kami akan hantar semula, tempoh pertukaran melalui pos laju ialah seminggu

      Padam
    2. Aslkm dn slmt pg tok.. brkenaan tempoh hari..pspd yg hndk dtukar.. boleh x sy mnkarknnya dgn pil khodam harimau putih.. mahar pil harimau putih rm360.. sy pos kn balik pspd dn sy bank in kn rm110 untuk mncukupkn nilai mahar pil khodam harimau putih itu.. blh x tok..

      Padam
  8. Alhmhmdllah.. trime ksh tok.. trmenung skejp sy tdi kdai cncin tdi.. maaf ye tok.. nti sy hntr smula pspd dn bg tahu smula item ape yg hndak ditukar tu.. trime ksh tok.. mga dmurahkn rzki tok lg..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami