Selasa, 11 September 2018

CINCIN KURUS











































































































































































































































































































































































Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera


Alhamdulillah tok baru sampai dari Terengganu... belum salin baju lagi ni haaa kalotttt saja pakcik buka lappy dan buat update. kerja macam ni lah... kalau kerja makan gaji takpa kan hari ni cuti, hujung bulan jolok dinding, pokcik ni kalau tak kerja, jolok dinding habuk pun segan nak jatuh hahaha. 

Ini ialah cincin Kurus Asma'Ulhuna yang tok sediakan untuk anda dan Alhamdulillah bentuknya lebih menarik untuk anda.. cuma costing up sikittt je dari cincin kurus edisi pertama.

Owh bab gelang ada yang bertanya pakai sama ke caranya, ya sama bang.. gelang tu buat pakai sebagai gelang ye, jangan gantung di leher sudah hehe.. ia bertindak sama juga.


Baiklah... kesemua jade di atas jenis kualiti tinggi, see my leg la brother .. in sha Allah lawa lawa uratnya... 


Kod Produk : CRUS 9918
Bentuk : Cincin Kurus edisi Special
MAHAR : RM 50


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


4 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami