Isnin, 24 September 2018

CENUAI EMAS











































Masih tok ingat lagi pertama kali dapat jenis ini ialah di akar pokok cenuai emas tahun 2012 di jalan nak masuk ke tasek Linggiu, masakan tok boleh lupa ceqqq oiiiiii... 

Owh sebelum lupa hahaha, tok nak habaq kat ceq ceq semua nanti akan keluar item WITCHCRAFT, hasil tangan kami la, bukan nama dia barat kita amik kat eropah kottttt... tunggu la, nak buat tu bukan senang, nak sediakan satu satu tu kena sediakan senin malam selasa dan malam jemaat saja, org malem jemaat dok buat projek, kita malem jumaat dok buat benda lain, nasib laaaaaaa. dah dok cari makan kok ni nak buat lagu mana, Allah izin Kok tu hahaha. takpa kot no kalau tok cakap pelat utagha sikit, ke nok kite cakak ganu, ke kecek klate.. boleh blake boh.. Sidak apa apa kan?...

Kita di sini panggei  Cenuai emas, kalau nama luar sana tu batu pasir emas... tu kat luaq, kelebihan pun pasir pasir je lah noh.. di sini ini ialah barang kedapatan dari ritual dengan izin Allah SWT. Apa benda nya ritual ni, ritual ni acara la, duduk berzikir sambil pandang langit, pandang alam, pandang tumbuhan, kena gigit semut, kena gigit nyamuk... kena patuk ular tu mintak simpang la.. Allah ular tu pun makhluk Allah juga, kita tak ganggu dia , xdanya dia busuk hati nak ganggu kita kan. hahahah

Item ini kegunaannya untuk pengasehan... yep beb, pengasehan sey... pakai buat cincin lah na.. in sha Allah , lagi sekali, solat dan amal kena kuat , Allah bagi senang senang ke, ibarat petik suis ON bagi ke hangpa. 


Kod Produk : CENUAI E1818
Bentuk : Geliga cenuai emas
MAHAR : Cincai la bagi kat hangpa RM 60 Bak sini

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

15 ulasan:

  1. Balasan
    1. Assalamualaikum tok, macam mana grap saya ni.. berjaya ke.. andai berjaya saya nak buat pembayaran begitu juga dgn batu taat wali

      Padam
    2. w.salam wbt, berjaya tuan. maap lambat publish, tok baru selesai zikrullah

      Padam
    3. Assalamualaikum tok payment done, wassap detail bonda jj

      Padam
    4. Waalaikumussalam wbt. Alhamdulillah, jazakallah

      Padam
  2. Assalam tok.tok dah upgrade sistem ke tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt, bukan.. ada cust komplen tak boleh buat komen, rupanya mobile template bermasalah.. tok dah disable , dan template blog ni tok ubah semula ke simple.

      Padam
    2. selepas 1hb in sha Allah kita akan ketatkan cara komen di blog ni, HANYA YANG ADA AKAUN GMAIL sahaja boleh buat ulasan... sekarnag ni kita open tanpa nama pun boleh buat.

      So bagi cust yang masih nak berurusan, kena ada akaun gmail lah... nanti masa nak buat ulasan, klik di Akaun Google

      Padam
  3. Oh.patut sy buka guna hp lain je ni.dia publish sekali semua item.x mcm sebelum ni.nk komen pun susah sikit ni.jadi kecik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. zoom 2 jari tuan, masa kita pakai mobile template, sebenarnya tak semua halaman keluar.. x macam halaman web penuh. maka ada item yang keciciran

      Padam
  4. Baik tok.kena alert lg la lps ni.takut melepas.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaa, nampak gaya macam tu lah.. otai otai lama yang x boleh buat komen sebelum ni sebab masalah template akan kembali tu

      Padam
  5. Aduh..kono lagi copeklah mcm ni.haha.kito bersaing secaro sihat.

    BalasPadam
  6. Mintak2 lps 1hb ni tok.paparan ni jadi normal blklah kat hp.bopinau mato nengok tok.kocik.haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. paparan mobile tu memang bermaslaah tuan, dari dulu lagi sebenarnya.. pastu blogger buat sikit perubahan, terus JEM.. sistem blogger memang macam tu, suka buat perubahan kecik, tapi memberi impak -

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami