Rabu, 26 September 2018

GELIGA KING MAHKOTA PANCHAR DEWI









Alhamdulillah, Geliga Mahkota Panchar Dewi.. Perisai diri , sebanyak mana ada lapisan garisan maka sebanyak itulah perisai di badan kita dalam bentuk aura.

Item ini amat special sekali kerana ia juga multifungsi. Untuk pengetahuan tuan2 semua SATU ni saja yang ada sejak dari tahun 2012 hingga sekarang 2018 di GB.. Sebenarnya ada 2 tapi sudah dimaharkan 1; yang di atas ni stok yang bonda simpan.. Biasa la bonda akan simpan sebiji item yang rare2 ni. Jenis ini termasuk dalam golongan Hyper Rare di GB, Alhamdulillah.. Tapi tu la yang hyper rare mcm ni payah sikit dapat.. Rezeki tuan2 kali ini, in sya Allah..

Apa kelebihan Geliga Mahkota Panchar Dewi?

Kelebihan yang Allah kurniakan kepada sebutir batu bernilai ini ialah :

Penaik wibawa, sesuai utk YB YB.. aiii dah terbukti tau pada beberapa calon PKR yang lepas hehehe... depa menang beb, pasti lah Atas takdir Allah , tapi pasti juga dengan pelbagai usaha mereka lakukan. 

Kerezekian... Harap lepas ni depa tak buat macam YB YB lepas buat, songlap wang rakyat kiki

Perisai dari Sihir 


Dari kelas king, makanya auranya lebih memancar dari yang biasa, alah, anda tengok sendiri pun tau la..



Kod Produk : GMPDEWA 1818
Bentuk : GMP DEWI NAKAWAN
MAHAR : RM 400

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

3 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami