Ahad, 30 September 2018

BESI MERIAM PECHAH





















































































Alhamdulillah , tok keluarkan sekali lagi...

Anda kenal meriam?


Ini lah Meriam, dan besi di atas ialah dari meriam yang pecah semasa di tembak dan kemudian di simpan berdekad lamanya sebelum di potong.

Nak tau mana asli?.. besi meriam di panggil besi masam, kalau masukkan dalam mulut dan di cicipkan ia akan berasa masam

Besi meriam pecah di percaya anti tembak dan tetak dengan izin Allah. Barang ni tok dpaat di Kelantan, pemilik asalnya tak bagi tok ambil semua dia berkata, biarlah org lain juga dapat merasa, kerana bukan senang nak dapat benda ni. 

Besi ini boleh di tempa sebagai senjata , sebagai salah 1 dari bahan metal sesebuah pedang, keris. 

Jika anda membeli dan menyimpannya dulu pun tidak menjadi rugi, 1 masa kalau nak buat senjata, dah ada bahan, kumpul bahan bahan buat pedang sekarang, kerana nanti dah berlaku kekacauan barang macam ni... 1 pcs... bukan lagi bernilai di bawah... 40k, 50k adalah biasa, kerana di masa kekacauan matawang akan jatuh merudum.. 1000 umpama RM 10, 10000 umpama RM 100, tak caya?... tengok negara yang tak aman... lihat matawang nya berapa?... kita tak minta, tapi persiapan mesti ada sebagaimana org tua tua kita dulu dulu yang sentiasa bersedia dan bersiap. Anasir luar suka melagakan kita di dalam Malaysia, sesama pemimpin, sesama bangsa sendiri pun. Jadi beringat sebelum kena itu lebih bagus nak bertindak bila dah kena. 

Untuk item ini, dalam hati anda jangan berharap tok akan turunkan harganya , kerana nilainya adalah lebih lagi dan sekarang mana ada lagi besi meriam pechah.

Kod Produk : BSMRIAMCAH 14918
Bentuk : Besi Meriam Pechah
MAHAR : RM 450


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540










Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami