Rabu, 19 September 2018

MINYAK ZAFRON





Ada 11 botol sahaja minyak Jafron / Zafran /  Zafron

Jenis ini di gunakan di dalam bab bab menguatkan tenaga item mistik seperti 

Batu Geliga

Mustika

Buntat

Keris

Ajimat

Wafaq

Item Alam Bunian

Minyak pengaseh ( Di Botolnya )




Minyak Jafron di gunakan bagi mereka yang "malas", tiada masa" untuk meritualkan dengan asap kemenyan atau setanggi, maka di gunakan calitan minyak Jafron sahaja... 

Nak menguatkan item bukan 1 medium..bukan 1 cara.. umpama nak ke KL bukan ada hanya 1 jalan dan cara,nak p jalan kaki pun sampai jika mahu dan gigih. Tapi lambat lah


Kalau tok, Ya Tok kalau x da masa tok akan pakai Minyak Jafran Atau Misk. 


Macam mee segera... masuk dalam air rebus dan tunggu 2 minit. Mudah dan pantas. 


Nak Perasap , nak melayur di rumah apartmen bukan benda yang sesuai lagi di zaman ini, sedangkan Kenderaan dulu unta, sekarang pakai kereta, motor, ini kan bab ritual... gunakan jalan yang anda selesa, dan ter rahsia.. org tak tahu .


Pilihan di tangan Anda.


Jangan Tanya Jafron yang dok buat tarik duit tu, itu lain pula, harganya RM 1500 bagi 1 ml, kalau nak barang ada. 

Takkan barang RM 1500 nak buat calit pada item item mistik yang kita ada hampir 10 barang, rugi lah..

BUAT KERJA BIAR KENA DENGAN CARA, TEMPAT DAN KOSNYA.



Kod Produk : MINYAKJAFRAN
Bentuk : Jafran 3ml
MAHAR : RM 80



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


4 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami