Rabu, 19 September 2018

LARA KAPAS






















Item ini tok ada 4 sahaja, dan tok nak maharkan 2.

Tahun 2012 bulan January . Tok menaiki Picanto 1.0 sambung Bayar ke Negeri Terengganu di Chukai, Berjumpa Cikgu Mie Tadika 1 Juta.. siapa di sini org sana.. kalau tak kenal Cikgu Mie Raja Keris ni, aku tatau lah hahah... 

Masa tok mula berniaga dulu Tok Berjumpa dengannya bagi mendapatkan sebutir LARA KAPAS yang bernilai RM 2000 , dalam poket tok membawa RM 2300 sahaja . Lepas dapat terus balik, x dan nak lepak lepak dah dengan baki RM 300 dalam tangan. 

Tapi Alhamdulillah pencarian tok dari Johor Ke Chukai sana tidak sia sia.. Cikgu Mie Tidak Sombong berjumpa dengan Tok dan Merevealkan kejayaannya di dalam perniagaan. Kalau sesiapa kenal dia, Tolong kirim salam pada dia ya. Kalau Allah tak izinkan dan tak berjumpa dengan dia, wallahualam tok mungkin masih merangkak dalam bisnes ini. 

Ini cara kita mengenang budi orang dan kita tidak menolak seba sedikit ia datang dari asbab pemakaian ciptaan Allah Taala.. Ada org yang kaya dia lupa asbab dia kaya, usaha pakai apa... kemudian barang macam ni dia lempar masuk dalam gobok baju atau bagi pada org lain... tak lama.. Akibat lupa.. maka Allah nak sedarkan diri dia balik, Allah tarik semula kekayaan dia ada... then bila dia sedar kesilapannya, nak cari balik..bukanlah mudah... ini lah bahana bagi mereka yang lupa...sebab apa?.... sebab benda ni juga MAKHLUK Allah, Ada Roh, dan ada amanah dia pegang dari ALLAH. manusia bila kaya.. owhhh dah tak mengaku dah, ego..sombong.. Anggap USAHA dia selama ini lah dia kaya... dah tu awat sebelum tu tak kaya kaya...USAHA sama juga.. awat tak kaya?.... tapi tu lah kan manusia... payah. 


Lara kapas untuk yang baru nak mula bisnes, lara kuning untuk yang dah sedap bisnes , tapi nak banyak lagi.... nak kuning terus boleh, tapi ada modal ka?...kalau ada takpa, tok tak mau tanya lagi... bukan tok nak provoke na... tidak.. tapi biarlah ikut step, jangan paksa diri, pakai benda ni pun esok beli, bukan lusa terus kaya, taaakkkk..macam tok cakap, semua benda ada lojikalnya..kecuali 1..apadia?.haaaaa ..kalau dok tanya lagi, tu kena p mengaji lah tu



Kod Produk : LKPAS 19918
Bentuk : Lara Kapas
MAHAR : RM 1000


Akhir kata .. Tok mengucapkan terima kasih yang amat sangat kepada Cikgu Mie Keris kerana tak lokek berkongsi Ilmu.. Kalau tak kerana Atas Izin Allah dan Tak kerana pertemuan kita,tidak lah duduknya tok di sini sekarang. Tok doakan Allah membalas kebaikan cikgu dengan penuh limpah dan rahmat yang Maha Luas dunia dan akhirat. Tok tidak pernah lupa..walau di tangga mana tok duduk..in Sha Allah tidak akan pernah lupa



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


8 ulasan:

  1. Fuuh ni dasyat ni tok.. besar dan susah nak cari antara lara2 yg lain.. bagus dibuat perubatan kan tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. perubatan memang ada pada semua lara dan bertap

      Padam
    2. ooh baru sya tahu.. tapi kalau untuk niaga di kedai ada kata ikat dgn kain kuning lalu letak di tempat tinggi dlm kedai supaya org tak sentuh? btol ke Tok? kalau org yang tk ada kedai tapi niaga,macam mana caranya.. tunjuk ajar sya Tok.

      Padam
    3. tak kisah pun sebenarnya org sentuh atau tak, cuma taut org nampak pelik saja, apa benda dok atas pintu tu kan

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami