Sabtu, 29 September 2018

MANI GAJAH







Lama ana menyimpan Mani Gajah Ini, Amat unik dan Indah Sekali... Dulu jenis ni senang dapat, sekarang jenis ni kategori susah mau dapat. 

Tapi ana pun dah berbini 2... kalau ikutkan dalam setahun ni dah 3 bini .. 2 dah berlalu bulan 8 nikah, bulan 10 jalan, bulan 11 nikah, bulan 12 jalan... yang terbaru ni dah nak masuk 2 bulan, dan ana harap dapat kekal, 2 lagi yang jalan pun bukan salah sapa sapa... yang pertama salah bekas laki dulu sebab terlalu memberi tekanan.. yang kedua kerana tersimpah air di muka oleh mertua dan mengakibatkan lari teruih.. ghoib hahaha.. hangpa jangan main, keturunan tok pendekaq semua, termasuk lah mak ku... silap cakap pisau kat leher tau. Staff ayah pun mai kuang ajaq dengan dia , dia maki hamun semacam " qeta hang naik pun , qeta anak aku, mai nak berkepak kat sini " hahaha.. terkejut budak tu.. haaaa baru hang tau mak mak kat Perlih ni ganster baq hang. Baik baik la jugak...memang masa baik, malaikat pun kalah.. tapi kalau dah tak baik... haaaa. dia punya jahat tu... baik sikit je dari dajjal tau hakdoh la... org kata apa..... air yang tenang, jangan di sangka tiada buaya. 

Baik, mani gajah di atas ni Untuk tujuan PENGASEHAN.

Pakai sahaja di jari sebagai cincin atau di buat loket, ia akan bertindak sendiri.

Amalan?... hak ni alami, nak amalan apa.. 

1 Pesan tok... amalan ka, puasa ka, apa saja lah, perasap ka.. ni semua SYARAT... jadi kita kalau boleh masa nak amik barang, nak menuntut ilmu, jangan tanya SYARAT...tok ..ni takda syarat ka...tok ni tadak puasa ka...tok ni zikir berapa ribu kali, tok ni...tok ni...tok ni... JANGAN

Kalau guru tak sebut , jangan gatai tanya... SYARAT ni berat..kita boleh buat ka?...

Asal muasal tadak syarat pun, manusia yang nak syarat.. JANGAN

Guru tok pesan jangan mintak, kecuali kalau guru dah sebut maka kena lah buat. 

Tanya pun dah kira mintak tau.. jangan tanya.. Tok batu ni ada amaln ka apa ka?... GURU tu ialah GURU... seorang GURU dia takkan lupa kalau benda tu ada syarat, jangan tanya soklan macam tu seolah GURU tu tak pandai, atau lupa.. 

Seorang guru yang handal walau benda tu ada amalan, tapi dia tak bagi amalan, maksudnya tu kelebihan buat kita. maksudnya dia yang akan cover amalan hak kita pakai. kita pakai saja, amalan dia yang buat, mungkin guru tu tak harap anda boleh buat, dan kalau anda tak buat tak beri kesan, lalu anda meninggalkan...maka dia buat dulu untuk anda. bila dah jadi ... anda sendiri cakap jadi..... maka dia akan bagi lah amalan... nak kuat lagi, nah baca ni dan ini... padahal dia tengah lepaskan amalan tu kat anda lah. Ha boleh buat?... ada masa?..tu persoalannya.

Org muda sekarang sikit sikit tanya amalan, hang ingat senang ka..kalau guru tak bagi amalan tu, kena tarik nafas lega dah.. tau. Jangan dok tanya UMPAMA guru tu JAHIL . kalau tak buat apa kita p duduk depan dia minta ilmu kalau dia JAHIL.. 

Mani gajah atas ni pakai buat cincin sahaja, dan dia automatik...

Bila tok cakap macam di atas... Jangan di tanya dah.. tok.. kena perasap dak, tok kena tu dak dak ini dak... JANGAN TANYA.. maksudnya tadak... SAT G ana bagi syarat kot, boleh buat ka?.... last last ghuyub gitu saja, batu p mana, amalan p mana.. benda / tujuan asal pun tah ke mana.. apa tujuan pakai mani gajah?... ghuyub piiiiiiiiii sekali dengan tujuan. 

OK ana teruskan lah ya


Kod Produk : MG 25918
Bentuk : Mani Gajah
MAHAR : RM 110


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540





5 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami