Ahad, 9 September 2018

LEKLAI PELANGI











Leklai pelangi Multifungsi


Alhamdulillah perolehan di Kuantan iaitu di sumber Gua orang Asli yang tempatnya terpaksa tok rahsiakan memandangkan permintaan beberapa Pencari lainnya yang giat mencari leklai di kawasan ini. 

Leklai pelangi ini cuma ada 1 sahaja , dalam gambar nampak sikit sahaja pelangi dia.. sebenarnya pelanginya tu menyeluruh di permukaan yang unik tersebut.

Kenapa Leklai emas?


Leklai emas menjadi pilihan kerana energynya yang pelbagai warna, pelbagai kegunaan yang tersirat di dalam setiap warna itu. 

Leklai emas dari jenis rare dan bermutu datang dari kuantan Bukan Thailand

Pecahan Leklai pelangi ini boleh menghasilkan lebih dari 40 biji permata sebesar 10 sen , pakainya mesti kena kulit, wajib.

Apa dia kelebihannya?


Multifungsi.... apa sahaja anda sebutkan, benar belaka


Kod Produk : LEKPELANGI 2918
Bentuk : Leklai Pelangi 
MAHAR : RM 130



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540








13 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tok sy dah PD item ni pada 4hb 9...dah send detail kt mr zack....pada 5hb 9...haritu sy nk komen PD tok...tapi page ni dah xde...sbb item sy ada kt pej pos...tunggu pej pos buka...sbb cuti public kn...harini ada semula...

      Padam
    2. Ok tok sttle...sy dah amek brgnya...sy sttle dgn mr zack...

      Padam
    3. PD tok...maaf tok atas isu ni...sy mmg nk komen PD haritu...tapi page ni dah xde...maaf sgt2 tok...

      Padam
  2. Balasan
    1. Hantar mesej pengesahan identiti 01111113044 ya.kalau x.grab x sah

      Padam
    2. Akak dh bankin.. details wassup bonda nnti

      Padam
    3. Takder rezeki akak..td PA tok bagitau kna tukar item len.. tp item yg akak nk semua dh sold out.

      Padam
    4. ya betul kak, tok nak nasihatkan jangan amalkan grab sana sini kemudian ungrab semua dan grab barang lain .. jangan tamak kak, ambik satu satu yang perlu.. kalau tak umpama

      Yang di kejar x dapat, yang di kendong keciciran

      Padam
    5. Ok tok....akak ungrab Satu batu naga...batu serai akak grab n baru smpi tadi..slalu grab offline sbb line slow..maaf yer

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami