Rabu, 26 September 2018

BUAH POHON PENGASEH RAJA DEWA DEWI






MOTIF KELAWAR DAN TONGKAT CELAH DAUN

Dari Material Mani Gajah Teruna

Berusia 412 tahun

Pernah Di Miliki Puteri Hang Li Poh


TIDAK DI MAHARKAN




















MOTIF HUTAN BELANTARA

Bahan Material dari Jenis Kaca . Di masukkan jenis minyak apa pun mampu menghasilkan Minyak Pengasehan tahapan sederhana atau tinggi

Berusia 320 Tahun 

Pernah di Miliki seorang Pembesar Di Zaman Melaka

Tidak boleh di jadikan tempat caj energy, hanya untuk minyak sahaja

Kod Produk : BRDDEWI HUTAN 26918
Bentuk : Buah Pohon
MAHAR : RM 180.20
















MOTIF KRISTAL DAN AKIK

Botol untuk di masukkan minyak, sebarang jenis minyak bagi di jadikan minyak pengasehan tahapan sederhana atau tinggi.

Boleh juga di jadikan tempat caj energy batu geliga, azimat dll barang mistik. 

Kod Produk : BRDDEWI AKRISTAL 26918
Bentuk : Botol akik kristal
MAHAR : RM 220.20



19 ulasan:

  1. Assalamualaikum Tok Ayah.. Leo grab BRDEWI HUTAN..

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah sempat grab sebiji tok.nk tanya tok klu yg sy mahar tu.boleh ke guna sifir 2x5 tok.tapa 3 hari tahap sederhana.21 hari tahap tinggi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang tu boleh, sama tu, ni semua datang dari 1 pohon, cuma beza kalau hak kaca takleh la caj energy, tu saja. kalau utk buat minyak pengaseh tapa 3 hari tu semua sama.

      Padam
  3. Tok apa beda dengan botol tembaga yg tok mention di page lalu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Banyak bezanya tuan. hahaha. ada 1 je tu, shhh jangan sebut banyak kali, sat g ada cuts lain yang tanya

      Padam
  4. Balasan
    1. Item ni buat masa sekarang dah habis, kecuali yang tak nak di jual tu. Minta tuan tunggu sebentar, tok akan pergi kg pelangi minta lagi, In Sha Allah

      Padam
    2. Boleh tok... hati2 perjalanan tu.. ada roadblock, petik nama sya ok.. hahahaha gurau tok

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami