Jumaat, 7 September 2018

PERMOHONAN BERJAYA


MINYAK CAHAYA HIJAU


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.

4 Permohonan sudah berjaya di dapatkan, tok terangkan dulu..botol ni botol tok, bukan dari sana, minyak sahaja dari sana, buka dan masuk diisi sendiri. 

Bagi permohonan malam ini ( ada 2 ) akan di jalankan pada malam ini in Sha Allah. 

Bagi yang sudah Menjelaskan maharnya, item anda akan di poskan esok dari Terengganu.

Semoga dengan ikhtiar ini dapat membantu pelanggan tok keluar dari masalah mereka dengan izin Allah SWT dan dengan kesungguhan usaha ini akan beroleh kejayaan. 

Iringan Doa dari saudara alam nyata dan alam ghoib sentiasa bersama anda. Alhamdulillah



30 ulasan:

  1. Wassalam tok.tahniah kepada yang telah memilikinya.in sha Allah tok.tgh berusaha mengumpul modal.doakan sy juga dpt memilikinya tok.

    BalasPadam
  2. Lama x proses permohonan nama utk dapatkan minyak ni tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalamualaikum Tok Ayah & Tn Jebat.. Alhamdulillah Tok.. Berjaya ritualnya.. Tahniah bg pemohon yg berjaya.. Doakan Leo juga ye Tok? Leo pun berhasrat nk memiliki minyak ni.. Harap2 ada laa rezeki.. =^•^=

      Padam
    2. Waalaikumsalam Tuan Leo.in sha Allah.semoga ada rezeki kita Tuan Leo.amin.

      Padam
    3. Mudah-mudahan Tuan Jebat.. Aamin amin amin Ya Rabbal Alamin..

      Padam
  3. Macam mana nak buat permohonan tok?

    BalasPadam
  4. Salam tok ayah.cano nak tahu permohonan tu berjayo.nak personal samo bonda jj ko bagaimano

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum TMGB... mohon tempah 1 unit Minyak Cahaya Hijau... maharnya akan saya ansurkan.. insha Allah...

    BalasPadam
  6. Detail dah di whatsapp ke no Bonda JJ... alhamdullillah.. terima kasih TMGB...

    BalasPadam
  7. Assalam tok.jika kita blm berkahwin.kita guna nama mak kita.then bila kita nikah ada anak.mcm mn kita nk ltk nama anak kita tok?adakah dgn solat hajat,minyak dibuka dan ltk tepi sejadah seperti tok ajar.kita niatkan nama anak kita pula.mcm mn dgn nama mak kita yg kita letak pd mulanya?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt ya.

      Nama mak yang awal akan terbatal bila mereka sudah tiada. jika masih ada , maka akan menambahkan power minyak ini

      Padam
  8. Assalam tok.PD minyak cahaya hijau botol besar.detail nama permohonan dah send kat bonda.klu boleh pos esok ye tok.minta bonda cek whatsapp sy tok.

    BalasPadam
  9. Assalam tok.item dah terima.nk tanya mcm mn nk buat minyak hijau ni bercahaya mcm dlm gambar tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt .jangan simpan tersembunyi. Ia perlu kena cahaya . Dan waktu malam tutup lampu

      Padam
    2. Atau ambil lampu dan suluh keliling dan matikan lampu

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami