Sabtu, 22 September 2018

BOTOL ENERGY ( BUAH POHON RAJA DEWA DEWI )





BENERGY 22918
1A




















BENERGY 22918
2A



















BENERGY 22918
3A

















BENERGY 22918
4A

















BENERGY 22918
5A

















BENERGY 22918
6A


Barang Gempak Hari ini ialah Botol energy bagi jenis Geliga, dan di dalamnya ada sebutir Geliga Yang Bernama **********.... tok rahsiakan namanya, siapa maharkan maka akan tahu apakah geliganya..usah risau tok bukan peniaga yang kedekut item.. mahar item botol tapi letak geliga cekadak dalam tu, nop..its not me.. tu org lain lar.

Batu energy ini ada penutup dan dalamnya ada Geliga *******. 

Anda boleh manfaatkan botol Batu Hidup ini ( ya ia hidup ) untuk di masukkan geliga lainnya. 

Memasukkan geliga atau buntat di dalamnya bagi tujuan menaikkan energy/memulihkan barang sesuatu geliga dan buntat... 

CARA GUNA

Masukkan geliga/buntat ke dalamnya dan tutup penutupnya , gantung di mana mana pun boleh gantung asalkan tak kena tanah atau lantai... selama 10 minit sahaja. In Sha Allah item dalamnya sudah di cleansing kan. 

Kalau anda ada item geliga yang lemah, sila letak dan cuba, In Sha Allah. 


Item ini tiada expired kecuali anda hilangkan saja.. so kena beli lain, tu sajalah

Siapa Cepat dia memilikinya. kalau lambat , tak dapat, settle



Kod Produk : BENERGY 22918
Bentuk : Botol Batu energy
MAHAR : RM 230.20


" Bayangkan anda boleh pulihkan item org lain... atau pulihkan aura item pelanggan anda, jangan tunjukkan botol ini.. cakap saja anda boleh pulihkan aura, upah sekian sekian.. letak la berapa pun.. takda halangan pun, kebanyakan guru menggunakan kaedah GEODE dan kristal... alasan kena tapa, puasa bagai selama 7 hari lar apa lar...tu cuma gimik.. lagi lama masa , lagi mahal nak kena bayar, standard dalam bidang mistik , sudah jadi mainan...bukan anda tipu, tapi khilaf.. anda ada tanggungjawab lain juga..bukan nak hadap benda ni saja 24 jam dan hidup kita bukan berperanan untuk memulihkan item org lain, khilafnya di situ yakni kita manusia, dan kita bebas...masa bukan hak kita... nak melakukan sesuatu pekerjaan walau senang , tapi kalau Allah tak izin..ia akan jadi susah, jadi dari susah itu.. ambillah berapa anda nak ambil...apa yang pelanggan anda mampu beri, itu ialah apa yang Allah ingin anda miliki kerana Rezeki dari DIA "


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

34 ulasan:

  1. BAGI SCAMMER ID Yang Grab Item Sebanyak yang mereka boleh tapi tak PAYMENT kerana ingin menggagalkan permaharan di sini semata mata.

    MAC Add anda sudah di kesan dan tindakan kami akan di jalankan segera.

    2A Dan 6A SUDAH DI GRAB ID SAH

    Selebihnya masih available.


    Tok tidak ceritakan Asal usul Botol ini, Jika anda teringat kisah Kampung pelangi.

    Siti Rafiza

    Dan

    Raja Dewa Dewi

    Botol ini di berikan dari pohon Raja Dewa Dewi dan di dalamnya berisi Geliga Paling terbaik dari Pohon itu.

    Pesaing kami yang juga peniaga di tempat lain menyedari bahawa item ini KING level dan UNIK, mereka menyamar sebagai pelanggan dan GRAB sebanyak mungkin dengan harapan Pelanggan GB gagal membelinya dan tok tidak dapat memaharkannya semula apabila perjanjian di sana lumpuh di mana item ini akan di ambl semula dari tangan tok.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anis buat pengesahan dulu di 01111113044 , skrg ya.

      Padam
    2. Anis. Tok belum terima pengesahan identiti . Grab Di batalkan :)

      Padam
  3. Assalam tok.grab 1A tok.jika tok izinkan.baki yg xseberapa pd bonda sbgi pendahuluan.dan sy lunaskan bakinya pd 25hb ni tok.maklumlah musim kemarau hampir ke penghujungnya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih tok.Semoga Allah balas budi baik tok

      Padam
    2. Duit in sha Allah boleh di cari tok.peluang jarang datang 2x.Alhamdulillah tok izinkan.

      Padam
    3. Assalam tok.baki payment done.detail send to bonda.dahulukan rezeki lain dulu tok.

      Padam
  4. UNKNOWN SILA BUAT PENGESAHAN ID dahulu, Tok harap anda boleh faham bahasa melayu yang tok tulis di bawah permaharan setiap halaman

    BalasPadam
  5. siapa nak botol begini tembaga dan ada ukiran censor.. tok tak dapek nak publishkan, yang itu nilainya Rm 400. ia untuk pengasehan Raja Dewa Dewi

    BalasPadam
  6. 1A - JEBAT ( PD )
    2A - ZULY KIDAL ( PD )
    3A - MOHD FIRDAUS ( PD )
    4A
    5A
    6A- ZUL NOOB ( PD )


    5A MASIH AVAILABLE

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami