Rabu, 26 September 2018

DELIMA MERAH AIR 10%




































































Delima Merah air 10%... jenis ini semenjak tahun 2013 ramai yang ambil dan sekarang ramai yang dah 100% merah air berkat usaha mereka menjaganya dengan meneteskan madu setiap minggu ke atasnya, Alhamdulillah... ada sorang tu dah kaya dengan dapat jual jutaan ringgit, alhamdulillah rezeki dia, Tu lah orang kata rezeki orang kita tak tau...

Tapi kita kena usaha , kena ada barangnya... kalau barang apa pun tarak, harap nak kaya... jangan kata batu delima, batu apa pun tadak, tak percaya ciptaan Allah... usahkan batu pusaka tanah pun tadak, senang kata ada pelir je lah, kerja malas tapi harap nak kaya.. jadi tak?... tanya pada diri sendiri, jadi dak?.... zaman  la ni boleh la takat pegang duit baitulmal rm 650 2 tahun sekali, pegang duit kebajikan masyarakat Rm 300 sebulan... boleh kaya?

So kalau nak kaya , kita kena usaha, kena ada , la ni kalau tadak duit pun, adakan bagi ada, esok belum tentu ada dah barang barang macam ni. nak tunggu esok ada duit..?.. esok ada duit barang pulak tadak. nak kata apa dah kan.

1 lagi nu ha, jemaah jemaah buang masa dan lagha, ligan barang orang sana sini, oooooooooiii dengaq sana ada merah delima, piiiiiiiii sana, dengar sinun pula ada barang kebal piiiiiii sinun... nak p tu bukan pakai ayaq lioq, duit belaka, minyak, makan, dll... habis duit tengah jalan. Pastu balik rumah , bini tanya , mana dia hasil?... kita jawab tadak, kena tipu... pastu bini bebel, kita nak marah, bla bla bla, naik mahkamah cerai, habis cerita. Puas hati?

Biar la ni kita susah... tapi ada barang , pelan pelan kita buat, yakin pada Allah , In Sha Allah sampai masa kaya tu akan sampai, Allah kata semua umat Islam akan kaya, tapi..haaaa ada syarat oooo.. tapi dia tu sendiri mau ingat lah..nun ayah kata atas nun. 


Ok tok teruskan saja 



Kod Produk : D5M10% 25918
Bentuk : Delima Merah Air 10%
MAHAR : RM 110



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


12 ulasan:

  1. Aslkm. Tok lock D5M10% 25918 1A

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  3. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم


    السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه
    Sedaro tok ayah.masih ado ko tok merah delimo ni


    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami