Selasa, 11 September 2018

AKIK SULAIMAN + ILMU























Tok coding semula kerana silap kod pada halaman yang lepas.

Item ini sebenarnya ialah Akik Sulaiman dan ia silap di namakan oleh bonda di halaman lepas, jadi siapa yang dapat di halaman lepas tu bertuah lah, sebab ianya tergolong dari item popular dan langka di kalangan bangsa Melayu.

Akik Sulaiman Terpercaya sebagai batu yang memiliki kelebihan di dalam pembukaan gerbang memerintah khodam, dengan syarat ada ilmunya. 

Zaman sekarang ilmunya ada, tapi kuncinya takda.. tu yang tak jadi tuh... contohnya ilmu Halimunan di Jaman dahulu... ia di datangkan dengan batu kecubung.

Ilmu Kecantikan, ia di datangkan dengan batu delima


Dari Jaman Terdahulu Sihir tercipta, setiap ilmu itu hadir bersama kuncinya, begitu juga manusia, ia lahir bersama kembarnya, bersama kantungnya.

Orang dahulu bersama ilmu mereka adanya batu akik, ya melayu kaya dengan batu akik , macam macam jenis akik, kerana pada waktu itu lagi batu akik lah batu yang mudah di miliki oleh masyarakat melayu kerana nilainya yang murah dan apabila ia diisikan harganya menjadi mahal kerana " isi" dalamnya. 

ILMU MEMERINTAH JIN

Ilmu memerintah jin , ayatnya cukup pendek namun ia perlu di amalkan dengan membuka kunci gerbang Alam Jin itu sendiri 

Cara membuka Gerbang Alam Jin adalah membaca Surah Al -Jin 3x dalam 1 malam , lampu di padamkan dan hanya di nyalakan sebatang lilin bagi menerangi suasana, Wangian di bakar bagi menghadirkan Jin Islam ( Jin islam Suka wangian , sementara wangian adalah sunnah ) 

Semasa membaca Surah Al-Jin ini, Sediakan 1 piring bewarna putih ( bukan lutsinar ) dan di letakkan batu ini di tengahnya dengan di alaskan kapas atau kekabu di bawah batu ini. 


AYAT MEMERINTAH JIN

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ إِنَّهُ مِنْ سُلَيْمَانَ وَإِنَّهُ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ أَلا تَعْلُوا عَلَيَّ وَأْتُونِي مُسْلِمِينَ


INNAHU MIN SULAIMAN WAINNAHU BISMILLAHIRROHMANIRROHIM, ALLA TA’LUU ALAYYA WA’TUUNI MUSLIMIIN.

Artinya:

Dengan menyebut nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Sesungguhnya (surat) itu dari Sulaiman yang isinya: “Dengan menyebut nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Bahwa janganlah kamu sekalian berlaku sombong terhadapku dan datanglah kepadaku sebagai orang-orang yang berserah diri



SYARAT PERMAHARAN

Batu Sahaja
MAHAR : RM 70

Batu Beserta Ilmu Memerintah Jin
FIDYAH : RM 210


*Ilmu Sahaja
FIDYAH : RM 140



*Fidyah ilmu beerti jika anda sudah ada batunya, tapi tiada ilmunya dan inginkan ilmunya sahaja, maka sila bayarkan fidyah ilmu sahaja untuk keizinan amalan


Surah Al- Jin di baca 3x dalam 1 malam sahaja dan kemudian amalan ayat pendek di atas di bacakan sebagai amalan sebanyak bilangan ganjil selepas solat subuh dan maghrib atau maghrib sahaja


Anda akan di datangi samada nyata, mamai, atau dalam mimpi akan Jin Islam yang akan berkhidmat kepada anda...

APAKAH KEGUNAANNYA?


Anda nyatakan sahaja.. keinginan anda, kecuali lari dari maut...itu tidak mungkin dapat ia kotakan... Jodoh, rezeki.. in sha Allah



Kod Produk : GDN 9918
Bentuk : Akik Sulaiman
MAHAR : Ikut Syarat atas



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540




28 ulasan:

  1. A'kum tok saya nk tanya sebelum ni saya ada mahar geliga dewa jin..boleh kah saya fidyah ilmu ni tok utk saya gunakan utk memerintah dewa jin geliga tersebut

    BalasPadam
  2. tok gerbang ni boleh dibuka dimana2 ke tok?btul x fhman sya.klau buka gerbang ia menjadi tempat keluar masuk.

    BalasPadam
  3. tok gerbang ni boleh dibuka dimana2 ke tok?btul x fhman sya.klau buka gerbang ia menjadi tempat keluar masuk.

    BalasPadam
    Balasan
    1. jad tempat tu jad keras la sikit?tok nk tya..smnjak ni saya rsa saya byk tgok bende2 yg x biasa sy tgok.tp masa hujung mata je.tengok sekali lagi x nampak.skali las ja.tpi sy x ada la pulak ikhtiar ap2 utk kasyaf selain slalu iktikad utk nampak...nk tya.boleh jd gangguan jin ke tok???

      Padam
  4. Salam tok.. Izinkan utk fidyah ilmu saja tok ye..

    BalasPadam
  5. Assalam tok..maaf bertanya..utk membuka gerbang tu..baca surah Al jin atau ayat dari surah Al jin yg tok tulis kan tu yaa??

    BalasPadam
  6. Tok minta maaf bertanya, tok kalau batu mengeluarkan bau... maksudnya batu itu hidup ka tok? ka ada maksud lain ka? saya pakai time saya tidoo.. bangun pagi wangi ja tempat saya pakai cincin tu.

    BalasPadam
  7. Kalau saya nak jumpa puteri tu ada cara dia tak tok?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami