Sabtu, 29 September 2018

PERMATA PUTERI KAMARIAH PAIR

























Assalamualaikum wbt semua dan salam sejahtera

Haaaa tu dia kat atas tu, sepasang teruih jenis permata puteri Kamariah, sapa dia Puteri Kamariah ni?

Puteri Kamariah ni adalah orang Bunian pertama yang bagi batu jenis ini kepada tok, dan sampai hari ini baik dari pemberian dia atau dari pemberian orang lain, nama kita tetap kekalkan selagi tiada nama replacement baru untuknya dari kerajaan Lain. 

Alhamdulillah ianya di gunakan di dalam menaikkan wibawa tau.. bukan buat penggerun, wibawa ni salah satunya ialah bagi org segan pada kita, pasti dengan izin Allah SWT la... kekadang bila kita pakai benda macam ni tak jadi, penyebab satu saja.. semayang tu kuat dan rajin laaaaaa sikitttttt, bukan boleh harap ke benda macam ni semata mata... kete pun nak jalan kena pakai minyak bang.. macam macam minyak..minyak petrol la, hitam la brake la... 4T dak la bagi kete kan hahaha. 

In Sha Allah pakai di kedua tangan sebagai cincin di jari manis.. semua kerja Allah belaka, kita cuma usaha dan jangan buat kerja Allah.. sapa la kita cuma Makhluk, Batu ni pun makhluk..sapa kata dia tak hidup... tu batu yang nak ikut Nabi Naik Semasa Israk Mikraj tu apa kes kan hahaha.. ok sekian




Kod Produk : GPKP 1818
Bentuk : Permata Puteri Kamariah rare
MAHAR : RM 110 Sepasang

MAHAR TEKAN
RM 70


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

3 ulasan:

  1. tok...ibu gayong dgn ibu gerak..mana lgi power tok??

    BalasPadam
    Balasan
    1. ouh..sy ada nak buat pgisian ibu gayong dgn sorg ni.ibu gayong ni dia isi jin ke tok?ada negatif effect x?side efek

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami