Sabtu, 1 September 2018

YAKUK 6 BINTANG BERSUIS PENGHULU ADAM







































































Alhamdulillah Yakuk 6 rays penghulu adam semasa perolehan di Ulu Changkah baru baru ini , sebenarnya ada lagi 2 yang di berikan 1 ialah Delima 200%, tapi delima itu tok tak Jual Wakakakkakaka.... itu untuk tok sendiri sebab yang lepas tok dah tukar di Bukit Kluang Besut dan Kini Penghulu Adam menggantikan ia dengan yang lain, yang lebih gemerlapan... tapi kalau nak juga.. huhu.. tok ...hurm.. tok tak maharkan lah hahaha. 

Yakuk 6 Ray di atas ini mempunyai kelebihan di dalam


Kewibawaan yang ampuh

Kekuatan Strukturnya ialah 9 Skala MoH 

Dan mempunyai kelebihan mengikut jari yang di pakai


Di pakai di jari tangan kanan bagi mengaktifkan kekuatan berlainannya, di Tangan kanan untuk Shut Off kelebihannya ( pakai buat lawa lawa )


Jari Telunjuk : Untuk mengarahkan Makhluk

Jari Hantu : Untuk memerintah Khodam Diri sendiri jika ada

Jari Manis : Untuk Pengasehan

Jati Kelingkin : untuk Pelembut dan kasih sayang


Ibu Jari : Org tak pakai.




Ini lah buat pertama kali Geliga mempunyai suis tersendiri mengikut jari..... Penghulu Adam tak memberitahu kenapa, bagaimana dan apa pun...tetapi ilmu yang tok pelajari

" Setiap jari mempunyai kekuatan tersendiri, maksudnya setiap jari umpama plug, ada plug 5v, ada plug 15v, ada plug 10v dll "....buktinya mudah.... setiap jari mengalirkan darah pada kelajuan dan kuantiti berbeda... umpamanya doktor nak ambil darah pesakit di jari mana?... jari hantu.... ada yang ambil di ibu jari... kerana 

1st Di jari hantu kurang rasa sakit semasa cucuk jarum

2nd Tekanan darah di jari ini adalah lebih dari jari lain kerana saiznya


Lojika keduanya mengikut Hukum Mistik pula ialah :

1st Org scan batu pakai jari hantu untuk kekuatan penuh, tapi kalau batu itu lemah, kalau kuat org scan pakai jari manis, kalau kuat lagi org scan tekan pakai jari kelingking.... untuk apa ?... agar scan itu bisa tepat.. keduanya untuk melindungi jantung dan organ dalaman org yang scan... bukan main scan sahaja. Silap scan effect pada jantung, effect pada kepala... Sebab tu ada yang scan tangkap sampai kepala, sedangkan member sebelah scan dia kata tangkap sampai lengan sahaja, member sebelah lagi kata tangkap setakat pergelangan tangan sahaja.... sebab tu lah... bukan sebab scan tu salah, tapi CARA tu yang SALAH. 



Kod Produk : Y6STAR 30818
Bentuk : Yakuk 6 Rays
MAHAR : RM 80.25


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540








21 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. tok pengijazahan ilmu yg mcm jurus jrk jauh tu bila plak nak buat...lama suda den nunggunya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selepas ia buka dulu. Ia terus open tuan.kalau ia off Kita Akan maklumkan ia off. Buat masa skrg belum belum off lagilah

      Jadi boleh terus order stok dapur

      Padam
    2. x tok...maksud sy ilmu lain pulak...yg mcm pill tu...tp yg ada diskaun mcm rm100 hritu😁

      Padam
  3. Slalu trlewat.. org baru.. ad lg ke.. kalau lah ad..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cuba wassap PA tok , selasa depa jawab, senin cuti ahad cuti.. mana tau kot ada yang belum bayar

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami