Rabu, 26 September 2018

GELIGA PANGLIMA LIDAH HITAM



Geliga Panglima Lidah Hitam ini di simpan tok kerana ia berbentuk jaluran Mata Keris Buntel Mayat Milikan Tok sendiri. 

Keris Buntel Mayat Yang Tok miliki adalah asli yang di tempa Oleh sang tempa aslinya sekitar 500 Tahun yang lepas dan Keris ini Bukanlah boleh di miliki oleh orang Sembarangan. Keris ini mempunyai kekuatan dengan Izin Allah memberi kekayaan dan kemakmuran kepada penggunanya dengan cara menaikkan tingkat hasil perniagaan seseorang dengan Izin Allah SWT. 

Geliga Panglima Lidah Hitam ini tok ingin maharkan pada nilai tinggi dari nilai asalnya memandangkan ia mempunyai pamor buntel mayat yang sama dengan keris Tok dan mengikut orang orang Indonesia yang pakar, pamor jenis ini mampu meningkatkan keberuntungan dan kemakmuran rejeki sesiapa yang memilikinya. 

Untuk membaca mengenai Pamor ini, silakan membaca di link bawah :




" Masin Lidah Kelat Tawas
Lidah Merah Masinnya darah
Ya Allah Beri Padaku
Ya Guru Anugerah Padaku
Lincahnya Lidah, saktinya kata
Apa di tari semua menjadi " 

Berkat doa 
" Lailah Haillallah Muhammadan Rasullullah "

Maghrib baca 7x

3 hari pertama waktu mghrib di baca 9x 

Jangan memandai nak baca lebih, sebab tu ada guru, tak  lah jadi isim.. Guru Kata A.. A lah ok



Item ini mempunyai kekuatan luar biasa iaitu lidah masin..bukan letak garam di lidah.. lidah masin maksudnya kata kata menjadi terutama kalau cakap benda baik.. maklumlah di dunia ni cakap baik susah nak berlaku hahaha.. 

Panglima lidah hitam memberikan item ini kepada Tok sejak beberapa lama dan tidak lama lagi item ini akan habis di dalam simpanan kami dan tidak akan di berikan lagi ... Kebanyakan barang macam tu lah.. terkadang dia masuk dalam blog sampai orang muai dan ramai yang salah faham dengan beranggapan ia akan kekal ada sentiasa bila melihat ia banyak keluar, namun mereka lupa tok di sini hanya bergantung kepada pemberian alam ghoib.. 


Dengan item ini, ANDA tak perlu tahu pun siapa yang menulis di FB, mana wajahnya, apa nama mak dia, apa tarikh lahir dia, yang pasti yang mengutuk anda di media media tu adalah manusia dan kerana adanya manusia yang menulis maka ia boleh bertindak ke atas mereka walau tanpa mengetahui detail yang biasa bomo ambil utk di scan

Batu ini sudah di pasakkan amalan lidah masin ini dan kunci bagi amalan ini pula ialah Geliga Panglima lidah hitam di atas. salah satu di atas tadak, maka tadak la..

Kenapa ia perlu ada kunci berupa geliga?

Kerana orang biasa nak bawak amalan ini, makan hampir 1 tahun nak jadi. anda pula boleh gunakan terus tanpa mengamalkannya sejak 1 tahun lepas kerana geliga ini sudah diisikan Aura badan tok sendiri. 

Ayat ini perlu di bawa amalan seperti yang sudah di tulis di dalam buku ilmu tok itu. 


Ilmu di atas di HARAMKAN di lakukan kepada tok, sanak saudara tok, anak beranak Tok Mat GB dan sekiranya anda menggunakan ia ke atas nama nama ini, kesannya yang pulang ialah berganda ganda dan anda akan menanggungnya sampai mati


Kod Produk : GPLTAM 25918
Bentuk : Geliga Panglima Lidah Hitam
MAHAR : RM 600.25 



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

8 ulasan:

  1. Cantik batu ni tok.cuma maharnya xcantik poket den.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebab kalau xda sapa beli, tok nak buat kembaran keris tok tuan, nak up power dia lagi

      Padam
    2. Assalamualaikum Tok Ayah.. Tok Ayah xde buat mandikan keris lg ke? Keris Leo dah lama x mandi.. Hurmm.. =v•v=

      Padam
    3. w.salam wbt, sapa kata tak buat hehehe. tak pernah iklankan je, nanti sampai kena ada 30 bilah, terberak tok jawab dia

      Padam
    4. Meoowhawhawhaw =^•^= Haa, betul gak ckp Tok Ayah tu? Last Tok Ayah mandikan keris dr Leo pada tahun 2012.. Insyaallah Tok Ayah, nnti Leo minta Tok Ayah tolong mandikan ye? Leo bab nk mandikan keris ni Leo x beberapa nk pandai.. Boleh ye Tok Ayah? Nnti Leo PM Tok Ayah.. Meoow =^•^=

      Padam
    5. Haha..Ye x ye gak tok.mau tok xmandi dibuatnya.tp ni kira tok iklankan dah ni.standbylah tok.

      Padam
    6. Dulu Tok Ayah ada buat.. Tp masa tu cuma Pengurus Kem Mistik bagi 1 Malaysia jer yg hantar keris masing2 & Tok Ayah ada kenakan charge @ upah bg memandikan @ sebilah keris tersebut.. Sempena bulan Muharram ni, tu yg Leo tanya td tu Tok Ayah.. Maafkan Leo ye Tok Ayah kalau Leo silap tanya..

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami