Khamis, 27 September 2018

JEMALA ULAR TEDUNG BIRU
























Jemala Ular tedung Biru kelas KING 


Jemala ULar Tedung Biru..... ITEM KING SUPER RARE dan menjadi rebutan para pelanggan di GBunian ini. Sehinggakan ada yang menunggu nya di penerbitan semula, namun ia tidak pernah di terbitkan semula sehinggalah ke hari ini adanya item baharu . 

Kewibawaan ampuh dan tinggi 

Penunduk ampuh

Kerezekian dan pelarisan ampuh

Pengasehan dan penjinak hati perempuan

Kekuatan Spiritual dalaman bagi pemakai

Khodamnya berupa Tedung Selar Biru yang amat besar dan tua 

Penumbal sihir dan mematahkan kembali sihir 

Penumbal yang keluar berupa seekor ular yang besar dan akan menghantui penyihir sehingga gila / mati kesurupan


Tok Teruskan kepada permaharannya in Sha Allah. 


Siapa Cepat dia dapat, kalau tak dapat kena tunggu lama lagi, ya ...lama lagi ... so mintak mintak malam ni dapat lagi , petang ni tok nak ke padang Tok Syeikh semula, yang kat kedah ni, mai la..kita jumpa di atas ya.



Kod Produk : JUTB 25918
Bentuk : Jemala Ulat Tedung Biru
MAHAR : RM 301


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


24 ulasan:

  1. Balasan
    1. Maklumat pembayaran saya dh wasup kepada bonda.

      Padam
    2. aduh tuan, payment tuan tak dapat tok proceed RM 20 tu. tok perlu gegas tuan , sekarang tengah gegas ni nak bayar gaji kakitangan ni tuan uiiiiii

      Padam
    3. sistem LOCK dan Deposit sudah kita batalkan lama tuan

      Padam
    4. Hari ini kami sedang menyemak semua GRAB tuan , ada yang lama belum berbayar tuan

      Padam
  2. Balasan
    1. Maaf tuan. Sudah di grab the tentera. Sila tggu update PD dr nya sehingga jam 9 pg esok ya. Jika tiada update maka tuan blh trus grab and pay ya

      Padam
  3. Balasan
    1. Maaf tuan. Semua sdh di grab. Sila tggu update PD masing2 ya.

      Padam
  4. Ermmm Terlepas Lagi Item Best😔...Biru Rare tu ermm

    BalasPadam
  5. Singgah la kuala kedah or alor setar tok. Kita minum minum

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah.tok,den terimo dah jemalo ni.mantap isinya.pelan2 tambah koleksi peribadi tok.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami