Ahad, 23 September 2018

MANI GAJAH GUNUNG TEBU



































Mani gajah gunung tebu, dari kalangan Mani Gajah Super.. 

Namun yang ini ialah perolehan alam Bunian dan di berikan kepada Abg Megat sebagai penjaga Bilik Khazanah di sana, Alhamdulillah. 

Sapa tu hari tanya Mana dia mani gajah Super, ni ha barangnya dah sampai, jenuh tau  tok drive ke setiu nu semata mata nak amik benda ni saja.. nak amik banyak takut tak habis, amik sikit.. kira kira.. untung ni lepas minyak, makan minum dan penginapan tok saja,, 

Padia kelebihannya?.....Malas la nak citer hahaa.. GB dah menglamerkan mani gajah seluruh Malaysia dan budak sekolah menengah pun tau apa benda ni.. lagi mau tanya ka. ?


Kod Produk : MGGT 25818
Bentuk : MGGunung Tebu
MAHAR : RM 120.33

Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

19 ulasan:

  1. As Salam tok, ulasan saya tak keluar le tok. Saya ada grab 1a...

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1A x boleh GRAB lagi dah, sebab tuan di atas dah grab dulu, tuan boleh PD saja terus tuan

      Padam
  2. Takpe tok, mungkin takde rezki saya. Tak pnh ada murah mcm ni mgs. Nasib la... bukn rezki saya

    BalasPadam
  3. Assalam tok.sy PD 1A klu blm tuan di atas PD.detail send to bonda

    BalasPadam
  4. Assalam tok.PD item 3A tok.detail send to bonda.klu tuan di atas dah PD.simpan dulu duit ni tok.mana tau jam 3 berkenan di hati.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama2 tok.mcm mn sy blh xperasan tok bg mahar harga mcm ni.ingat langsung melepas dah.dpt juga.Alhamdulillah.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami