Rabu, 26 September 2018

LOKET LEKLAI






Loket Leklai... 

Terpercaya sebagai kekuatan diri

Kekuatan tenaga dalaman 

Kekuatan Badan

Penahan Pukulan musuh ( tak sakit )

Kekebalan Darurat..... Apakah kebal darurat dan kebal Umum?


Kebal darurat ialah kebat di mana ketika ia di perlukan terutama apabila dalam keadaan kecemasan. Sementara Kebal Umum pula ialah kebal persembahan dan kecemasan. 

Kebal darurat tidak mampu di uji

Kebal Umum mampu di uji


Bagi Newbie, jika ada orang menjual kebal UMUM pada nilai bukan JUTA, maka jangan terpedaya... apa mereka maksudkan ialah kebal batunya, bukan kebal bagi pemiliknya, batu kalau di hiris tidak luka, kalau di tetak juga tidak berdarah. Maka nak kata depa auta pun kita tak boleh nak kata.. betullah batu tu kebal. 

Loket leklai ni ada 1 sahaja dan tok ingin maharkan pada nilai terbaik untuk anda 


Kod produk : LLEKLAI 25918
Bentuk : Loket leklai
MAHAR : RM 80



Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan

GRAB Melebihi dari 1 di dalam 1 Halaman Perlu pengesahan ID di 01111113044 KECUALI bagi OTAI LAMA BLOG, Jika Tidak GRAB anda tidak akan di Pamirkan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


7 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami