Khamis, 20 September 2018

AIR MATA DUYUNG ASLI DI PACK SEKALI LAGI ( 19.9.2018 )

Alhamdulilah air mata duyung asli sifat angin akan di pak sebentar lagi. In Sha allah esok stok untuknya sebanyak 48 botol akan di edarkan kepada semua pembelinya.

Sudah kian habis stoknya.


Alhamdulillah sambutannya amat memberangsangkan dan stok yang ada di dalam simpanan tok kian berkurangan dan akan habis tidak lama lagi

Petang tadi beli lagi botol kosong dan akan di pack sebentar lagi. 

Sebanyak 45 botol akan di sediakan menjelang esok pagi dan akan di hantarkan kepada seluruh pembeli produk ini, alhamdulillah. Serba sedikit hasil jualannya akan di berikan kepada Keluarga Pak Guru. Semoga beroleh keberkatan darinya. 


Keistimewaan air mata duyung ini baunya asli, bila kena kulit ia tidak melekat dan yang tinggal cumalah baunya sahaja, baik berminyak atau berasa seperti air tidak sama sekali. Untuk mendapatkan yang asli perlu melalui ritual sepenuhnya dan perlu berhati hati agar tidak tumpah ke tanah , sekiranya tumpah ia akan hilang dengan sendirinya dalam masa sekejap.

Air mata duyung kelebihannya ialah pengasehan melalui calitan atau di calit kepada hadiah lalu di berikan kepada pasangan, baik lelaki atau wanita, apabila mereka menghidunya atau terhidunya perasaan mereka akan berbunga dan seluruh perhatian akan hanya tertumpu kepada kita sahaja. 

Selain itu kegunaannya ialah untuk menyedarkan org pengsan

Menyembuhkan mereka yang terkena minyak pengaseh

Jika di campurkan setitik ke dalam minyak pengaseh akan mentawarkan minyak berbisa itu

Jika di sapu pada pakaian akan menggelakkan sihir dengan izin Allah, Berjaya temuduga kerja dan banyak lagi

Menaikkan berahi pasangan baik lelaki atau wanita dengan cara di pakaikan kepada kita

Di buka di dalam rumah sepanjang masa bagi menarik Jin Islam mendiami rumah bersama , kalau tujuannya begini selalunya mereka gunakan untuk berkawan dan menyuruh mereka menjaga rumah semasa ketiadaan mereka di rumah.



Org lama lama mistik mengenali bau air mata duyung ini dan kebanyakan mereka suka menggunakan ia ketika pertapaan di mana Puteri Jin atau Bunian menggemari akan baunya. 

Alhamdulillah selalu org jual setitik sampai RM 450 atau RM 3000 , tok memperolehinya di sini dan ingin memaharkannya pada Nilai RM 210 untuk 4 ml . 

Dan tok berharap pembeli dapat menggunakan ia di jalan kebaikan. 


Kod Produk : A.MATADUKA
Bentuk : 4ml
MAHAR : RM 210


BELI 2 BOTOL
RM 360





Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540






47 ulasan:

  1. Salam tok
    Payment done.
    Airmata duyung dan minyak zaffron
    Details wasssop bonda jj
    Tq tok.

    BalasPadam
  2. Air matA duyung ni boleh ka dicalit dkt Surat? Tq

    BalasPadam
  3. KEGUNAAN TAMBAHAN

    Air mata ini boleh di calit kepada duit kertas mana mana mata wang di dalam dunia dan di gunakan sebagai wang baki jualan, in Sha Allah pelanggan akan kembali dan kembali lagi.

    Tok baru tau tadi selepas ritual

    BalasPadam
  4. Assalammualaikum, saya anak muda baru tok, izinkan saya grab 1 btl tok.

    BalasPadam
  5. salam tok, air mata duyung ni berasal dari ikan duyung?

    BalasPadam
  6. Tok A.Mataduka boleh calit pada batu permata yg berkhodam tak.. kalau yg tak berkhodam pula.. sya tak pasti mcm mana nak gunakan walau sya dah ada beli pada Tok.. Maaf Tok sya bukan mahir

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau x berkhodam xda apa apa lah,tapi kalau ada yang berkenan nak duduk, kebetulan dia lalu, tengok batu lawa, wangi pula.. dia akan duduk.. masalahnya kita tatau siapa yang duduk, walau dia islam , kita tak kenal dia

      Padam
    2. kalau sya beli batu yg berkhodam dari tok ataupun permata permaisuri munirah ke dari tok takda masalah kan mcm pancar delima,sal datang dari Tok.. kalau tak bagus sya tk buat.. tolong nasihat kan saya ye

      Padam
  7. Assalamualaikum tok. masih ada lagi A. Mataduka kalau ada saya nak grap 1.

    BalasPadam
  8. As salam tok..nk grab satu air mata duyung

    BalasPadam
  9. UNKNOWN SILA BUAT PENGESAHAN ID dahulu, Tok harap anda boleh faham bahasa melayu yang tok tulis di bawah permaharan setiap halaman

    BalasPadam
  10. tok air mata duyung ni ada lagi tak

    BalasPadam
  11. ok tok grab satu botol and payment done

    BalasPadam
  12. tok minyak ni bila dicalit pada barang yang orang dituju akan sentuh kena dengan niat ke? takut orang lain pulak terpegang habis dia pulak syok dengan kita...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mesti niat. Tapi serai tok.org yg dah guna. Dia tak ikut niat. Dia balun semua. Jaga wooo kena nenek sat g hahaha aptb

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami