Isnin, 10 September 2018

BESI MELELEH PANGLIMA SA'ADIM































































































SOLD OUT OFFLINE











































Assalam semua, di atas adalah Permata Besi Leleh Panglima Sa'adim yang Rare, jarang la na dapat barang dari Panglima Sa'adim ni. Beliau ialah Panglima bebas... erm.. mcm mana nak cerita..... lebih kurang mcm panglima upahan la..... orgnya bengis....


Ingat tau, mahar di blog GB ialah berdasarkan KUANTITI brg, kalau brg sikit...maka maharnya mahal lah, tak la semahal pasaran luar ya.

 Kelebihan Khasiat Umum :

Gerak Halilintar

Penggerun dan penjauh sihir

Penggerun Jin dan menundukkannya 
( nak test..jom ..tok bawakkan ) semua boleh praktik dgn GB, kami bukan sekadar " BUAL ".

Kekebalan darurat ( boleh test pakai senapang, anda pegang, tok tembak...serius ni , anda tembak tok pegang, nanti anda tak yakin, kata tok pakai brg lain pulak kan adeshhhh, lagi terkena.....)


Kod Produk : BSLELEH 9918
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 150



Memilikinya, sila baca selawat dan fatehah 5x berselang dengan Al-ikhlas 5x juga ya..... transfer Panglima... dengan memakai cermin sahaja ( duduk di depan cermin dan bacakan ayat di atas dan memberi salam )

" Assalamualaika Ya Panglima Sa'adim Baika ..... aku memohon...... dengan izin Allah swt....."


( Ramai yang tak faham bagai mana nak Transfer... seperti yang Tok cakap di atas , duduk depan cermin dan bagi salam .... seperti yang di ajarkan di ats, kemudian minta pengkhususan anda , insyallah dengan izin Allah Panglima ini akan menghantarkan Anak Buahnya yag berkaitan dengan niat anda. )

Khasiat Khusus ialah utk diri anda , Khasiat Umum di atas adalah diperolehi oleh semua pemiliknya 


JANGAN BELI JIKA ANDA SEKADAR SYARIAT






Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540

32 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Alhamdulillah, akhirnya puas menanti.. Dh ada semula item king hyper rare ni..bnyk kali sy duk req kt bonda ngan tok.. Alhamdulillah

      Padam
    2. Skrg bukan anggota nak dapat dah dari panglima

      Padam
    3. Tok sy bank in lewat sikit yaa..tgh koje pagi

      Padam
    4. PD utk 8a yaa..6a x jadi..kwn sy takut pula..aduhh berat nanang

      Padam
  3. Berapa tahun baru muncul item ni..item yg di cari2 oleh tuan sharom kite

    BalasPadam
  4. Assalam tok..sy ingt nk test r utk Penggerun jin tu..mcm ne kesan nya

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. W.salam wbt. Cuba tanya bonda. Takut ada stok yg org tak of boleh lah ambil

      Padam
  6. Assalam tok, ada lg ke dak batu ni, kata ada 2 jer tp kat atas gambar ada 10?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt, PA tok belum diinformkan item yang kami bawak balik dari ganu tuan, suruh dia tanya bonda mana bonda letak

      Padam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Payment done tok. Maaf lambat. Saya dah pm bonda

    BalasPadam
  9. Aslmk.. tok.. masih ad stok trsimpan x tok.. brhajat sngt ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.slaam wbt tuan. ada tuan. whatsapp bonda jj 0127845231

      Padam
    2. Alhamdulillah..sy nk crab la..sy ni org baru.. msih tadika.. x tahu ape2.. bru ni prnh cuba kt ad halaman intrnet.. tp rsenye kne tpu.. xpelah.. time ksh tok.. esk sy bnk in.. tp tok sy ad brtayakan jg kt besi leleh bunian.. yg mne lbh afdal/serasi untk brdpn krjaan jin/ jauh kn sihir/ khasiat pd tbuh bdn..

      Padam
    3. In Sha Allah. tapi better tanya pada Bunda dulu. sebab ada stok yang org belum bayar , dan ada yang masih belum di publishkan, wassap utk confirmation dulu tuan

      Padam
  10. salam tok,,maaf lambat bertanya,ada ka lagi item ni?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami