Rabu, 12 September 2018

BULU KAIN CINDAI





































SOLD OUT
















SOLD OUT




PROMO KAIN CINDAI ANTI API TIDAK TERBAKAR.


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.

Di atas ialah Kain cindai Bunian dan mempunyai kelebihan di dalam :

Pelaris perniagaan

Pengasehan diri

Kekebalan dari api



Kelebihan utamanya yang pernah terjadi bukti dan masuk ke dalam Majalah Mastika sekitar tahun 90-an ialah pemilik yang menyimpannya rumah tidak terbakar sedangkan rumah sekitar terbakar di sebuah kampung di Kuala Lumpur suatu masa dulu.

Pada masa ini lah kain cindai mulai terkenal dan melonjak di buru oleh peminatnya. Alhamdulillah


Kod Produk : B.CINDAI 30818
Bentuk : Bulu Cindai
MAHAR : RM 120




Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540



4 ulasan:

  1. kalau dlm bentuk baju xleh dpt ke tok??

    BalasPadam
    Balasan
    1. baju ada, tapi mahal tuan. rm 6000 1 set, tuan bayangkan bulunya saja harga dah berapa tu

      Padam
    2. hajat nak buat baju silat ...hurm ni kalah baju kahwen ni...x apalah tok...tok nk tya item apa pling ampuh dlm simpanan tok utk kekuatan pinggang.aka penimbul..arap tok paham apa yg sy smpikn...harap harganya pun sama😂

      Padam
    3. hahaha , kawen lain tuan , bersilat lain tu haha. kekuatan pinggang ada kat kita tuan skrg, sila whatsapp bonda 0127845231 tanya dia yang ikat di pinggang tu

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami